Как да сбъднем желанията си
How to Make Our Wishes Come TrueKako da nam se želje ostvare?
Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Щастие и успех»Как да сбъднем желанията си

Как да сбъднем желанията си

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k721
Сбъдване на желания

За да се сбъдне едно желание, трябва да мислите за него системно.

Страстната вяра в една идея е най-правилният подход при нейното изпълнение.

Важно е да не си слагате ограничения, като обмисляте и си представяте възможните спънки на вашите желания.

Когато човек има няколко желания, винаги се сбъдва онова, което иска най-силно.

Една сентенция казва „Внимавай какво си пожелаваш, защото може да се сбъдне.“ За това специалистите са разработили техники, при формулировка на желанията, за да получим очакваното.

Заредете желанието си с позитивизъм

Дайте на желанието си емоционален подем. Гледайте на него, като на вече случило се нещо, което ви прави щастлив.

Ако не се справяте с тази техника, просто мислете за приятни моменти, докато визуализирате желанието си. Така ще настройте възприятията си за нещо хубаво и реално.

Колкото по-позитивно е отношението ви към живота, толкова повече са шансовете да се изпълнят желанията.

формулиране на желанието

Формулирайте правилно желанието си

Формулировката на желанието не трябва да започва с отрицателни думи като не. Освен това е важно, желанието да не зависи от други хора, а само от вас.

Например, не е правилно да си пожелавате да дойде "принцът" за вас, ако искате да се влюбите. По-правилно е да поискате да сте толкова неустоима, че дадения човек да се влюби във вас.

Изживейте желанието си

Потопете се в желанието си все едно наистина се е сбъднало. Често хората провокират сбъдването, като поставят снимки или други предмети, на които да изглежда, че все едно желанието им е част от настоящето.

Сбъднати желания и мечти

Поставете срок за изпълнение на желанието

Когато намисляте желание, поставете някаква разумна граница, в която искате желанието да се сбъдне. Това означава, че поставеният срок не може да бъде 10 или 15 минути, защото това е невъзможно.

След това следете знаците, които съдбата поставя пред вас, често те могат да ви насочат към това, което искате.

Когато си намислите желание, проследете дали то ще се сбъдне. Може да напишете желанието си върху лист хартия и след време да видите дали написаното се е изпълнило.

Желанието ви трябва да бъде формулирано в сегашно време

Представете си, че то вече се е изпълнило - че вече живеете в мечтания дом или сте с човека, за когото мечтаете. Как се чувствате от това, как изглежда животът ви по този начин? Така трябва да програмирате съзнанието си, за да изпратите точните сигнали към Вселената.

Не използвайте отрицание при формулиране на желанието

Забравете за частичката Не, изрази и словосъчетания, които я включват. Оформете желанието си с потвърждения. Мислете си, че сте в процес на сбъдване на желанието - вече забогатявате, сваляте излишните килограми или каквото и да е друго.

Работете, за да сбъднете желанието

Знайте, че желанието ви няма да се сбъдне, ако просто го запишете на хартийка и го приберете в джоба си. Трябва да положите усилия, за да се случи - не само психически, но и физически. Живейте живота си пълноценно, положително и смислено. Щом желанието ви се осъществи, поглеждайки назад, да си кажете, че това е вашата награда за положения усилен труд.

Местата със силна духовна енергия помагат

Освен за лично облекчение - както физическо, така и психическо, църквите, параклисите, манастирите и останалите свещени места помагат на хората със своята силна позитивна енергия. Неслучайно там всички отправяме най-искрените си молитви. Под формата на молитва или просто изказване, може да изкажете желанието си, когато се намирате на подобно място.

Желанието не трябва да вреди на други хора

Добре помислете какво ще си пожелаете. Ако онова, което желаете, би навредило някому, то няма да се сбъдне.

Възползвайте се от моментите на щастие

Когато изпитвате искрена радост, намеренията и мислите ви са чисти. Тогава е и подходящо време за формулиране и сбъдване на желания. Всеки път, когато се почувствате щастливи, опитайте за момент да се отклоните от обстановката, изпращайки своето искрено желание към Вселената.

Ето и някои забавни начини, по които може да опитате да осъществите желанията. Те са по-скоро поверия и легенди, но с позитивна мисъл може да успеете да сбъднете онова, което сърцето ви желае.

11:11 - пожелайте си нещо!

Със сигурност сте чували за силата на повтарящите се цифри. Комбинацията 11:11 е най-силна и обикновено се използва за сбъдване на желания. Следващия път, когато случайно видите часовника си да показва този час, пожелайте си нещо.

Духни глухарче за сбъдване на желанията

Глухарче

Разхождате се сред природата и виждате глухарче. Някои хора вярват, че то има силата да сбъдва желания. Трябва да го откъснете, да си намислите желание и да издухате цветовете му към небето.

Фонтан, изпълняващ желания

Ако обичате да пътувате, със сигурност сте виждали чешмички и фонтани, в които хората хвърлят стотинки зад гърба си, щом са си намислили желание. Защо не опитате?

Падаща звезда

Всички знаем, че щом видим падаща звезда, трябва да си пожелаем нещо и то ще се сбъдне. Не можем да кажем дали е така, но освен красивата гледка, може да се възползвате от шанса и да поискате нещо от вселената.

Свещичките на тортата

Смята се, че човек получава специална възможност да сбъдне едно свое съкровено желание на рождения си ден. За целта се уверете, че свещичките са точен брой - колкото са годините, които навършвате. Намислете си желание и духнете - трябва да изгасите всички свещички от първия път и приемете с благодарност всички пожелания за рождения ви ден.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest