sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Бърз тест: Нарцисист ли сте?

Бърз тест: Нарцисист ли сте?

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Самовлюбенихора
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

С помощта на бърз тест можете да разберете дали сте нарцисист. Достатъчно е да отговорите с „да” и „не” на въпросите, а след това да изчислите резултатите.

1. Важно ли е за вас как изглеждате?

2. Имате ли в дома си повече от 2 огледала?

3. Можете ли да се погледнете в огледалото само на излизане от дома си?

4. Смятате ли, че сте човек, чиято външност прави впечатление на другите хора?

5. Мислите ли, че благодарение на външността си сте успели да постигнете повече, отколкото благодарение на вътрешните си качества?

Нарцисисти

6. Вярна ли е според вас поговорката „По дрехите посрещат”?

7. Склонни ли сте да изхарчите много пари за дрехи?

8. Приятно ли ви е, когато някой ви гледа дълго време, без да откъсне очи от вас?

9. Смятате ли, че само с външността си и начина си на поведение можете да повлияете върху някого да вземе решение, което съответства на вашите желания?

10. Мислите ли, че има хора, които са влюбени фатално във вас?

11. Бихте ли пренебрегнали някой, който се опитва да ви докаже любовта си, само защото не харесвате външния му вид?

12. Според вас красивата външност по-важна ли е от професионалните качества на един човек?

Резултати

Повече отговори „да”

нарциси

Вие сте класическият нарцисист – можете с часове да се любувате на лицето и тялото си в огледалото. Обичате да разглеждате своите снимки повече, отколкото снимките на когото и да е. За вас е важно да сте обект на нечие внимание – дори не ви интересува кой точно ще ви се възхищава, стига да го прави редовно. Вие често пренебрегвате желанията на другите, но ако някой се държи с вас по същия начин, се чувствате онеправдани.

Повече отговори „не”

Вие сте далече от нарцисизма, за вас са важни непреходни ценности. За вас са ценни дълбоките емоции, които можете да изживеете с партньора, с когото сте в момента, и това, което може да ви привлече към някого, е комбинация от много дадености. За вас е все едно какво мислят хората за външността ви, затова понякога можете да допуснете небрежност в облеклото си. Ако някой ви прави комплименти, вие дори не вярвате, че е искрен, тъй като подценявате собствената си външност.

Еднакво количество отговори „да” и „не”

За вас външността е много важна, но в същото време вие сте в състояние да спазите баланса и да не се концентрирате изцяло в това. Вие обръщате много голямо внимание на гардероба си и винаги сте в крак с актуалните тенденции. Не сте типичният нарцисист, но имате големи заложби в това отношение, които при определени обстоятелства могат да се развият. Понякога сте в състояние да провалите мечтаната среща с новия партньор, само защото не сте харесали как изглеждате, секунди преди да излезете от дома си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest