sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Зли сили и енергия»Как да се предпазваме от уроки

Как да се предпазваме от уроки

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k1k
Как да се предпазим от уроки
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Уроките се предизвикват от „лош поглед“, чрез който се предава негативна енергия. Цветът на очите няма голямо значение. Урочасването се подтиква от злоба, ревност и завист, то може да бъде съзнателно и несъзнателно.

Първите симптоми, по които разбираме, че сме урочасани са главоболие, липса на жизнени сили, свиване в корема и болки в областта на челото и очите.

За да се предпазваме от уроки, трябва да изпълняваме няколко прости ритуала.

Когато говорите с човек, от който усещате негативна енергия, скръстете ръце и крака. В тази затворена поза се затваря биополето и се предпазва от навлизане на лоша мисъл.

Негативното влияние може да се отблъсне и чрез червен конец на ръката.

Урочасани хора

Друго изпитано средство е да поставите 3 медни монети на челото си. Опитайте се да се отпуснете, да мислите за приятни неща и направете няколко вдишвания и издишвания.

Водата също се нарежда сред методите за предпазване от уроки. Ако усетите, че към вас идва негативна енергия след раздялата с човек, който ви носи тези емоции, измийте очите и ръцете си със студена вода.

Смята се, че по този начин отмивате лошите помисли, които се е опитал да ви предаде.

Огънят също може да пречиства от уроки. Запалете една свещ и погледнете към пламъка ѝ – по този начин негативната енергия, която ви е предадена, ще „изгори“.

Предпазване от уроки

Друг популярен метод е изгарянето на собствената снимка. Урочасаният трябва да вземе собствена фотография, да я нареже на малки парченца и да я запали. Вярва се, че по този начин ще се освободи от негативните емоции, които са му предадени.

Има и много талисмани против уроки. Такъв е окото на Фатима.

Християнската религия вярва, че най-мощното оръжие за защита от лоши помисли е кръстът. Той трябва да е плътно прилепнал към тялото и да не се отдалечава от главата на повече от 1 метър.

Най-употребяваният способ, по които се разбира дали един човек е урочасан, е да сипете в 2 чаши вода и мляко в еднакви количества.

Предложете на лицето една от двете напитки. Смята се, че урочасаните предпочитат млякото, защото се привличат от белия му цвят.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
58
410
34
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Саш
Саш
15.01.2014 23:13
Благодаря
6
2
шматка
шматка
18.04.2015 18:20
Само след молитвата против уроки може да мине, от нищо друго.
7
1