sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Откриха астероид от злато и диаманти

Откриха астероид от злато и диаманти

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k942
Златен астероид
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Независимата асоциация на уфолозите информира, че са открили астероид от злато и диаманти. Не е сигурно дали има и други подобни учудващи находки в нашата вселена.

Експертите се притесняват, че ако човечеството има неограничен достъп до неизчерпаеми количества злато и диаманти, това ще доведе до крах на човешката цивилизация. Фондовите пазари и паричният обмен ще престанат да съществуват, а за подобен развой на събитията обществото все още не е готово.

Съществува тезата, че в Китай са разработили цяла научна програма за добиване на благородни метали и диаманти от астероиди. Специалистите от независимите уфоложки асоциации нямат данни за размера на китайското проучване.

Астероид

Спекулира се с идеята, че тези астероиди са открити преди години, но информацията е старателно укривана заради истерията, която находката би предизвикала.

Върху смайващия астероид са открити няколко вида метали: платина, самородна платина и злато.

В природата най-често се среща самородното злато, което обикновено се използва при сплави с други метали. Когато запазват основните си свойства, златните сплави имат по-голяма твърдост.

Злато

Сплавите между злато и платина, и платина и сребро се използват в много уреди от домакинството. Златните сплави се използват за направата на бижута и зъбни протези.

Златото е универсален паричен еквивалент. Като парично средство за първи път златото се използва през 1500 г. пр. Хр. в Китай, Индия и Египет под формата на монети.

Въпреки че никоя от съвременните държави не търгува със златни монети, всяка страна разполага със златен държавен резерв. Той е застрахователен фонд за евентуално закупуване на резервна валута.

За да се проучи златото върху астероида, са организирани няколко научни групи.

Независимата уфоложка асоциация смята, че човечеството заслужава да бъде информирано за изненадващото откритие, макар че изследванията на златния астероид продължават и до днес.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
55
41
33
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
ККЕК
ККЕК
03.09.2013 09:54
"Независимата асоциация на уфолозите информира, че са открили астероид от злато и диаманти. Не е сигурно дали има и други подобни учудващи находки на нашата планета." И Астероиди на Земята ли има вече ??
0
0
Вероника- (Я прочети малко по-добре) ...
Вероника- (Я прочети малко по-добре) ...
05.08.2014 00:52
Независимата асоциация на уфолозите информира, че са открили астероид от злато и диаманти. Не е сигурно дали има и други подобни учудващи находки в нашата вселена.
0
0
Ого-мого
Ого-мого
31.08.2013 22:45
Хах, вече и Космоса ни носи облаги ...:D
2
1