sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Езикът на тялото и знаците на привличане

Езикът на тялото и знаците на привличане

AdminAdmin
Дарт Вейдър
669358
Езикът на тялото и знаците на привличане
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Замисляли ли сте се някога колко много скрити чувства показвате чрез езика на тялото си? Невербалната комуникация играе много важна роля – тя може да ни помогне да опознаем един човек по-добре. Не всеки обаче е наясно с това.

Има различни начини, чрез които можем да усвоим основите на разпознаването на признаците за привличане. Недейте повече да се чудите дали конкретен човек ви харесва. Различни знаци от езика на тялото могат да разкрият чувствата и мислите на даден човек. Това е така, защото рядко знаем и се замисляме за знаците, които даваме посредством жестове и изрази. Поради това комуникацията, независимо дали тя е вербална или невербална, играе важна роля при разкриването на мислите на даден човек. И така, вие интересувате ли се от тълкуването на тези знаци за привличане? Ако да, прочетете по-долу как езикът на тялото може да разкрие нашите най-дълбоки мисли!

Знаци на привличането

Първоначалните етапи на всяка връзка може понякога да са трудни. Това е така особено, когато все още се опознавате и искате да разберете чувствата на другия човек. Е, мъжете и жените показват много знаци, които разкриват чувствата им към другия човек. Когато една жена се интересува от даден мъж, тя може преднамерено или непреднамерено да даде сигнали, за да покаже интереса си. Отмятането на косата или навиването й на кичури е много разпространен жест. Докато говори с обекта на нейния интерес, тя може да наклони главата си на една страна и да се усмихва свенливо. Жена, която седи с кръстосани крака, но насочени към мъжа, показва, че той представлява интерес за нея. Все пак, ако краката й са кръстосани, но сочат в друга посока, това не е знак, показващ интерес. Една жена може несъзнателно да потупа дрехата си или да я изпъне. Постоянните опити да се нагласи, както и пипането на лицето са сигурен знак за привличане!

Мъжете също правят много издайнически знаци, когато са привлечени от жена. Когато един мъж се изправи пред жена, в която е влюбен или просто проявява интерес, той също може да приглади косата си или да си нагласи дрехите. Той търси директен контакт с очите и се вторачва дълбоко в нейните. Може да прокара пръсти през косата си и да отпусне раменете си назад. Показването на мускулите е друг издайнически знак за привличането при мъжете. Докато говори на неговата любима, мъжът накланя тялото си към нея ако стои прав.

Има много общи за мъжете и жените признаци на привличане. По време на разговор с човек, който представлява интерес, мъжа или жената копира позата на лицето отсреща. И двамата биха могли да се приближат към човека с който говорят по време на дискусия. Изразите на лицето също могат да разкрият много. Разширените зеници показват привличане.

Тълкуването на езика на тялото не е толкова трудна задача. То може да ви помогне да откриете някого, който наистина се интересува от вас. Имайте предвид обаче, че директната комуникация е по-добрия начин да разберете за чувствата на даден човек.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest