sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Сънища за зли същества и сили

Сънища за зли същества и сили

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Злото насън

Понякога в съня си може да видите зли същества и сили – те са ви изпратени, за да ви дадат определени знаци, които да ви послужат в реалния живот.

Ако в съня си виждате една или повече вещици, това е знак, че ще ви трябва съвет от мъдър приятел, за да решите определен проблем, който дълго време ви тормози.

Ако в съня си видите млада и красива вещица, това е знак, че напоследък контролът върху ситуациите в живота ви се изплъзва все повече. Вие сте концентрирани върху себе си и това ви пречи да успеете да преодолеете някои проблеми.

Демони насън

Ако сънувате, че срещате магьосник или магьосница в гора, това е знак, че трябва да вземете най-накрая решение по важен въпрос, което все отлагате.

Ако в съня си виждате вещица, която вари нещо в някакъв казан и излиза пара от него, това е знак, че натрупвате много злоба в сърцето си към някого и всичко това ще свърши много зле.

Ако видите магьосник в съня си, който събира билки, това е знак, че не забелязвате нито доброто, нито злото около себе си, и това ще ви донесе неприятности.

Вещици

Когато в съня си виждате някакви зли създания, това е знак, че не трябва да се опитвате да постигнете смелите цели, които сте си поставили, защото това ще ви донесе само разочарования.

Когато в съня си сте заобиколени от някакви зли същества и не виждате изход от ситуацията, това означава, че финансовото ви състояние ще се влоши.

Ако видите малко зло същество в съня си, това предвещава авантюристични начинания за вас. Те обаче ще завършат с много неприятности.

Ако виждате в съня си някакво демонично същество, това е знак, че с ваши близки ще се опитате да постигнете нещо голямо, но начинанието ви ще бъде обречено на провал.

Когато в съня си виждате стара и ужасна вещица или друго зле изглеждащо същество, което е заредено със зла енергия, това е знак, че ще имате неприятности в семейството си.

Ако в съня ви се яви същество, което прилича на демон, това означава, че не давате на чувствата си да излязат на повърхността и това ви пречи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
52
42
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Ivan Ivanov
Ivan Ivanov
09.04.2020 23:50
Аз сънувах,че съм в класната стая по време на междучасие.Както съм си на телефона усещам някакъв демон зад мен да диша и подсмихва.Уплаших се и се събудих посред нощ.Бях обърнат към стената и първите две-три секунди не можех да помръдна.
2
1
Анонимен
Анонимен
05.08.2019 11:41
Попадането ни в ниския астрален свят по време насън ,е причината за борбата ни с демoните и тези кошмари с тях!
2
0
Анонимен
Анонимен
06.06.2018 22:19
Онази нощ сънувах, че спя и усещам как нещо пропълзява и ляга зад мен и ме побиват тръпки, защото усещам, че това нещо е зло, но не мога да го видя само го усещам. Аз се обръщам и питам "татко, ти ли си?", но няма нищо и тогава се събудих. Някой може ли да ми каже какво означава това?
5
0
Pepi
Pepi
10.03.2014 22:24
Аз сънувах че с мама сме заобиколени от змии и не можем да избягаме и сега наистина финансовото ни състояние се влоши и то доста :(
0
5
терминатора
терминатора
26.12.2013 23:32
Още простотий няма ли напишете някоя по логична статия от тази нищто не разбрах аи е написана доста нескопосано.
1
6
Анонимен
Анонимен
06.06.2018 22:24
За множествено число не се пише с Й има сайтове за правопис, така че ако не знаеш кое как се пише потърси в някой от тях. Например пише се простотиИ, а не простотий и в думата нищо не се слага Т!!!
4
0
Тодор
Тодор
17.08.2015 06:13
Е ти щом пишеш много скопосано значи 90% от българите не могат да пишат. "Щ" как се пише бе мозък?!
0
3
sibel2003
sibel2003
12.10.2013 16:31
Когато в съня си виждате някакви зли създания, това е знак, че не трябва да се опитвате да постигнете смелите цели, които сте си поставили, защото това ще ви донесе само разочарования.
аз с1нувах някакав л1в много зле изглеждащ беше целия в кр1в и го с1нувам за втори п1т имаше няякакав двор в който имаше много демони и станни с1здания котка 4ерна с обарнати ребра нагоре и някаква старица смятана за вещица
и по нататак л1в1т е издирван и се нареждат около 5-6 души ама аз без да спирам заставам пред него и разпервам р1це и 4овек1т пред мен иставя пушката и ти4а к1м мен аз само му казах махай се и като го ритнах в главата я сцепих на 2 и тогава се с1бидих
0
4
Chrisa
Chrisa
31.07.2013 23:00
Още измислици да бяхте публикували?
1
3