Сънища за птици

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Птици насън

Птиците в съня символизират скритите желания и надежди. Птиците в съня са посредници между съзнанието и подсъзнанието на човека.

Ако в съня ви видите летящи птици, това означава, че ще успеете във всичките си начинания – ще се стремите към високи цели и ще ги постигнете.

Когато насън хванете птица в ръцете си, това е знак, че ви очаква голям успех. Ако в съня си убиете птица, вие или ваши близки ще пострадате финансово.

Ястреби

Когато в съня ви птиците издават много силни звуци, това е знак, че ще се затрудните много, докато се опитвате да решите ваш сериозен проблем.

Ако сънувате птица с много красиви ярки пера, това е знак, че скоро ще забравите завинаги за любовните ви несгоди и ще срещнете нова любов. Няма да е учудващо, ако се стигне и до брак.

Птица, която се рее свободно в небето и я виждате само като точка в съня си, издава вашия стремеж към свобода – както в работата ви, така и в семейството ви или във вашата любовна връзка. Не издавате пред никого, че се чувствате потиснати и искате повече свобода.

Ако виждате в съня си птица, която отглеждате като домашен любимец, това означава, че в живота ви всичко се ръководи от вашите емоции и е време да помислите и за разумен подход към нещата.

Лебеди

Когато виждате петел в съня си, това издава вашата нужда да изглеждате по-смели в очите на другите хора. Гарванът предвещава нещастие в близко време. Ако видите кукувица в съня си, това е знак за предстояща силна любов.

Гълъбите в съня символизират духовността. Когато видите орел в съня си, това издава вашето желание за доминиране над останалите.

Лебедът в съня ви е знак за скорошно увеличаване на семейството. Ако виждате в съня си кокошка, това издава, че във вашето семейство доминира женското начало.

Паунът и фазанът в съня ви символизират успех и финансово благополучие. Ако виждате врабче в съня си, това означава, че ви чакат дълги години труд, за да постигнете целите си.

Совата в съня предвещава вашата нужда от мъдър съвет, за да успеете в начинанието си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
51
44
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Георги Сираков
Премахни
Привет на всички!

Казвам се Георги Сираков (25г.) ,ако това има значение.
Искам да споделя сън,който се повтаря вече седмици наред и затова смятам че има някакво значение.

Сън: Намирам се на син пластмасов път,леко извит,изведнъж се изсипват стотина малки бебета совички или бухалчета,мисля че са совички и са кафеви. Аз ги събирам всичките зад мен и ги окомплектовам в по-сбит вариант,като поставям пластмасова преграда(част от синия път) пред тях и така безпроблемно други неща мениават по пътя и временно совичките са на сигурно,спасени от разпиляване във всички посоки.

След това се събуждам и тъй като днес не съм на работа,а сюжета е същия,реших да го споделя.

Поздрави и Успешен уикенд!
0
0
Мари
Мари
26.09.2014 19:13
а какво е ако сънувам мишеловка ?
0
0
Маниата
Маниата
21.08.2014 16:50
А, какво е ако видиш жерав?
0
0