sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Общуване с духове

Общуване с духове

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Духове
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Феноменът на духовете само потвърждава увереността на много хора в това, че след смъртта човек не престава да съществува. Понякога духовете на починали хора, които не са намерили покой, съществуват заедно с живите.

Смята се, че духовете се хранят с емоциите на хората и най-вече с отрицателните им емоции. Ако сте с лабилна нервна система, не се опитвайте да общувате с духове с помощта на спиритичен сеанс или по друг начин.

Духовете често излизат от стари огледала, от запустели къщи, от тунели, вековни дървета – всички тези портали за духове са като акумулатори на време.

Дух

Много често появата на дух се съпровожда от различни звуци – почукване, виене, свистене, бучене. Силно се понижава температурата на въздуха в помещението, може да се усети неприятна миризма на сяра. Възможни са и временни повреди в електрическите уреди. Домашните животни започват да се държат странно.

Духовете оставят следи понякога – това са отпечатъци на стъпала или длани, рисунки или надписи върху предмети. Те могат да се материализират, а след това да се разтварят във въздуха.

Много хора търсят съдействието на духове, когато искат да решат важен проблем и няма към кого да се обърнат за съвет. Обикновено те се обръщат към духовете на свои починали близки, които са ги обичали, защото смятат, че те ще им помогнат.

Присъствие на Дух

Понякога обаче спиритичните сеанси могат да предизвикат нервен срив при хора, които са по-чувствителни. Има и случаи, в които призованият дух започва да преследва човека, който го е повикал, и не го оставя на мира в продължение на месеци.

Понякога се случва човек да бъде преследван от дух, без да го е призовал. Това може да се случи, ако духът е ядосан от нещо, което човекът е извършил още преди смъртта на този, чийто дух го преследва.

В такива случаи е добре да се повика свещеник, който да направи водосвет в дома, а човекът да поиска на глас прошка от духа и да направи нещо, което да го усмири.

Обикновено, ако духът е на някой, който е обиден от нещо конкретно приживе, направено от конкретния човек, той най-вероятно ще се сети за какво става въпрос.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
59
43
32
24
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Monny Monsterr
Monny Monsterr
08.03.2015 21:23
Статията е много интересна, въпреки че е мноооого обобщува. За всичка избраено - портали, различни духове, демони, "паранормални" създания може да се напишат статии. Дори и отделени, те пак ще са обобщени защото има доста какво да се изследва по темата.
1
0
djeri
djeri
17.05.2014 19:06
Аз виждам редовно духиве изобщо не е приятно и предвижда какво щестане и това не е приятно
10
1
ghost_whisperer
ghost_whisperer
16.02.2015 12:03
zdravei, moje li da si pogpvorim za tezi neshta nqkoi put, poneje imash opit, ne iskam da davam email tuk, no moje da se namerim v chata na abv.bg, naprimer v nqkoi kanal Bulgaria ili giuvech, nqkoi po-nespecifichen kanal. Tam shte sum s nick ghost_whisperer, mnogo mi se iska da si pogovorim po temata.
0
0
Ра
Ра
02.01.2014 23:29
Не е задължително и дух да те преследва . може да е демон или астрален вампир(то само такиви вампири има). Може и да е някакво същество, но да не е дух. в такъв случай най- често не ти трябва свещеник ,а екзорсист. всяка църква си ги има доколкото знам. и да те не само по аниметата! Едното което знам, е че демоните са едни изключително злонамерени създания, дето буквално ти влизат под кожата и за да се оттървеш от тях ти трябва и психолог и екзорсист.
4
0
Виктор
Виктор
10.12.2013 17:57
Когато съм сам чувствам че някой ме набюдава.
9
0
Теди
Теди
26.04.2015 15:16
Винаги.. дори чувам гласове, но не им обръщам внимание. Когато се къпя, имам чувствато, че някой е от зад.
3
0
вярвам в бог
вярвам в бог
12.11.2013 14:30
неразбирам защто ви трябва да викате духове и мъртъвци неразбирате ли че това е грях пред бога и така няма душа на починал роднина а само един ДЕМОН които ви кара да си мислите че умрелият така ги карате да ви посещтават и да ви завлекът с вас не вярваите на викане на духове нито на гледачки те са измамници коит работят за лукавия а бог е само спасителя и утешителя оповаваите на него не на мъртъвци и духове
5
1
Monny Monsterr
Monny Monsterr
08.03.2015 21:18
Защо казваш на хората какво да правят? Във вярата няма факти - не можеш да кажеш кое е грешно и кое не. А замислял/а ли си се, че някои от "смъртните грехове" са присъщи на човека? Някои от тях изобщо не са грехове и човек сам по себе си, просто защото е човешко същество няма как да живее според "божиите закони". И предварително ще ви помоля да не ме упреквате ако нявате идея за какво говоря. Вместо това ако някой се интересува е свободен да попита на лично съобщение и след това ако не е съгласен да ме критикува колкото си иска. Благодаря!
2
0
sara
sara
15.08.2013 19:36
Аз много често имам чувството, че някой ме наблюдава. Възможно ли е това да е някой дух? И как да разбера? Когато съм сама вкъщи имам това чувство. Дори в момента. Моля ви помогнете!!!!
6
0
ghost_whisperer
ghost_whisperer
16.02.2015 12:06
zdravei, vij gore kakvo sum otgovorila na djeri
0
0