Зодиите, които лъжат най-много
The Zodiac Signs That Lie the Most
sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Зодиите, които лъжат най-много

Зодиите, които лъжат най-много

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Зодиите, които лъжат най-много

Различните зодии лъжат по различен начин и в различна степен. Близнаците лъжат много, но ако питате тях, това е просто любимата им игра. Близнаците лъжат виртуозно от ранна възраст.

Девите лъжат от време на време, но не много убедително. Те се притесняват от това, че лъжат, изчервяват се, заекват и не постигат желания резултат.

Козирозите лъжат, когато трябва да направят впечатление. За тях лъжата е начин да убедят хората във високия си материален и социален статус.

Лъвовете лъжат царски, с голям замах. Те запомнят всяка подробност от изобретената от тях лъжа трудно може да бъде разобличена. Лъвовете лъжат, за да скрият емоциите си.

Овенът лъже, за да избегне някоя неприятна ситуация. Това важи за моменти, в които е принуден да направи нещо, което не иска – тогава си измисля някое оправдание.

Раците не обичат да лъжат. Те прибягват до лъжа само ако трябва да пощадят чувствата на близките си. За представителите на тази зодия е характерно да излъжат детето си, че кучето има нов стопанин, вместо да им кажат, че е умряло от старост.

Рибите лъжат много, но според самите тях те просто се опитват да вкарат реалността в света на фантазиите си. Рибите лесно разпознават лъжата, тъй като са наясно с методите за измама.

За какво лъжат зодиите

Скорпионът лъже само когато трябва да заздрави впечатлението, което е направил на човека срещу него. Често Скорпионът лъже, за да получи материални облаги.

Стрелецът лъже с вдъхновение, но без много смисъл, предимно за дребни неща, което вбесява близките му, тъй като лесно го разкриват.

За Телеца лъжата е изкуство. Той плете паяжина от лъжи, за да предизвика необходимите за него емоции у слушателите. Много често Телецът лъже, за да откаже някаква услуга на приятел.

Везните не обичат да лъжат, за тях лъжата е начин да докажат на света, че всичко в живота им е под техен контрол.

Водолеят не лъже, той просто не казва цялата истина, за да не се чувства като лъжец. Водолеят не понася моментите, когато усети, че самият той е бил излъган.

Прочетете още за различните зодии.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
516
48
35
25
10
Дай твоята оценка:

Коментари (54)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
25.03.2019 21:42
Измислици !Зодия телец съм и никак ама никак не ме бива да лъжа .Имах приятелка която е везни толкова много ме лъжеше ,че не я изтърпях ........:
0
1
Анонимен
Анонимен
18.09.2015 17:23
Аз досега съм останал излъган много пъти от раците ,лъвовете и овните !
6
1
наталия 89
наталия 89
27.07.2015 12:40
Залагам че е че е СТРЕЛЕЦАААА признавам си доста лъжа но за дребни неща и от тези дребни неща стават големи скандали , и да бъда по ясна дребни неща за мен са пр отивам до магазина и приятелят ми моли да му купя една определена марка чай но аз забравям прибирам се вкъщи и той ме пита чай взели и ето моята лъжа казвам че е нямало , при което той знае че в това магазинче има точно от този иначе сме яка зодия
8
3
искрен водолей
искрен водолей
14.06.2015 01:49
Най-много лъжат лъвовете. Почти всички представители и почти постоянно, като за световно лъжат. За най дребни неща. А най-искрени, честни и не обичащи да лъжат са водолеите. Всичко това е доказано и проверено.
А вече в по малки проценти до честния, не лъжещ и искрен водолей се приближават хора от зодиите овен и везни. А към лъжливите лъвове хора от зодиите стрелец и телец, че и козирог след тях. Всички останали зодии са някъде по средата.
12
5
sofiq
sofiq
08.06.2015 23:03
Za luv,telez i strelec e napulno vqrno.
5
3
Джейлян Шуреева
Джейлян Шуреева
01.06.2015 17:48
Раците са най наглите лъжци никога не им вярвайте
11
3
Джейлян Шуреева
Джейлян Шуреева
01.06.2015 17:45
Най много лъжат Раците от личен опит знам
6
2
Бисерка
Бисерка
21.05.2015 01:04
за стрелецаа 100 % вярно лъжа за малки неща
5
1