Sanovnik.bg»Статии»Загадки на древността»Как да разберем, че гледачката ни лъже

Как да разберем, че гледачката ни лъже

НевенаНевена
Новак
2817
Гледачки

Не всички гледачки казват истината, някои от тях само продават надежда. Трябва да се уверите, че сте попаднали на истинска гледачка, но как да разберете дали е шарлатанка?

Ето някои съвети, как да разпознаете, когато гледачката ви лъже:

1. Отговаря мигновено, без дори да се замисли

Гледачка

Ако гледачката има всички отговори за вас още на първата секунда, това е ясен знак, че ви лъже. Първите три минути са времето, необходимо на гледачката да направи добра връзка с вашата енергия. За да ви даде релевантна информация, гледачката не трябва да бъде притискана и да бърза, а да може спокойно да се свърже с духовните канали.

2. Много въпроси

Задаването на прекалено много въпроси е индикация за лъжа. Гледачката може да е добра в даването на съвети, но това не е предсказване. Когато ви пита много, гледачката започва да прави предположения, а не предсказания.

Стъклена топка

3. Разсейва се

Ако гледачката ви се занимава с нещо странично, докато ви гледа, значи насреща ви е лъжкиня. Истинските гледачки се опитват да не бъдат прекъснати от нищо, за да видят по-добре информацията, която трябва да ви предадат.

4. Добрите новини

Казват ви много добри или само хубави неща, това е знак, че сте в капана на фалшива гледачка. Ако искате истината, поемете отговорност за избора си на гледачка и проучете опита ѝ с други хора, и предсказаните събития в живота им.

Скептик

5. Общи приказки

Ако ви казват общи неща, които се отнасят за почти всички хора на планетата, значи сте си дали парите напразно. Приказки като тези колко ви е грижа за кариерата, за желанието ви да пътувате или че искате да сте обичан, ясно показват, че насреща ви е шарлатанин.

6. Нямат представа за времето

Ако не се обвързват с дати или някакви времеви граници относно събитията, които ви предсказват, имайте едно наум. Но също знайте, че ако сте се настроили така, че да затворите канала към вашата енергия, дори най-добрата гледачка може да не успее да предскаже времето. Така че, не винаги е възможно да се установят периодите.

7. Допълнителни ритуали, които се заплащат

Ако гледачката ви предлага допълнителни ритуали по време на гледането, например, за да ви изчисти от лоши натрупвания, това е уловка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
55
46
35
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
оракула
оракула
27.12.2013 13:26
Не знам да има гадател който да не взима пари оправдават се с факта че имат да плащат данъци и т.н. и притова нямат никакви способности единствено ги интересува материалното т.е. колко щте могат да отмъкнат за мен тези хора не са ясновидци а тотални мошенници след като има балъци и тях ще ги има.
5
1
Kiia Kinney
Kiia Kinney
15.06.2013 23:20
Няма как да го прави ви името на Бог, тъй като християнството (както православното, така и простестантското) отрича всички прояви на предсказания. Дори се смятат за пратеници на Сатаната. Ето защо, например, нашата църква не иска да признае баба Ванга като светица, въпреки че тя е била дълбоко вярваща и помогнала на сума ти народ. Но... религия. Личното ми мнение обаче е, че наистина ако има дарбата да предскаже на човек бъдещето, то тогава въпросната гледачка или пророк - пари няма да ти вземе, а ще го направи хуманитарно.
5
4
888Димитър888
888Димитър888
02.06.2013 17:43
Ами такава, която не лъже има ли???
Ще се разбере по следния начин - просто не ви иска пари за сеансите, а го прави в името на Бог!!!
6
1
maria
maria
02.06.2013 16:17
Чесно казано знам ,че не е хубаво да се ходи на гледачка,защото някои от тях са измамцини да,но някои от тях получават информация от демони,други от мъртви други от ангели много е опасно не се знае на какъв човек ще попаднете!
9
2