Сънища с непознати

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k873
Сънища с непознати

Сънищата, в които се срещате с непознати мъже, предвещават опасност и ви карат да се замислите, че близки до вас хора може би крият непознати за вас страни на характера си. Такъв сън предвещава, че в най-скоро време ще ви се случи нещо неприятно, и то ще е предизвикано от човек, на когото сте оказвали голямо доверие.

Ако в съня ви непознатите, с които се срещате, са много симпатични, това предвещава добри новини, които са свързани с бизнеса ви. Ако в съня ви непознатият човек, независимо дали е мъж или жена, изглежда отблъскващо, това предвещава нещо лошо, което е свързано с вашата работа.

Когато сънувате непозната жена с дълга коса, това предвещава благополучно завършване на започнат от вас проект, свързан с големи успехи. Ако жената е с къса коса, това означава, че ще ви е трудно да постигнете това, към което се стремите.

Тълкуване на сънища

Ако се видите в съня ви с голямо количество непознати хора, това означава, че ви предстоят сблъсъци в семейството, които няма да завършат добре. Те най-вероятно ще са повлияни от външни хора – роднини или нови приятели на вашата половинка, с които тя се чувства по-добре, отколкото с вас.

Ако в съня ви видите много непознати в църква, това е знак, че ще се сбъдне ваша отдавнашна мечта. Ако обаче се случи нещо, което кара хората, събрани в църквата, да се ядосат, това означава, че плановете ви ще рухнат.

Съновник

Ако видите в съня си непознати хора, които са облечени в черно, това предвещава сериозни неприятности. Ако сънувате брадат непознат мъж, това предвещава скарване с половинката ви, което трудно ще се оправи. Ако в съня ви непознати хора се веселят, това предвещава дълги дни на щастие.

Ако видите непознати хора в съня си, и всички те се прегръщат, това означава, че се страхувате да разкриете чувствата си пред новата си любов.

Когато сънувате непознати хора, които се промъкват зад вас, това означава, че се страхувате от конкуренция в бизнеса.

Когато видите в съня си непознат, който ви гледа сърдито, това предвещава неприятни срещи, които обаче ще завършат с успех за вас.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
52
42
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
аз съм тоя бе
аз съм тоя бе
11.08.2013 14:03
Аз съм тоя, красивия мъж дето искаш да целунеш. Що не каза че си ме сънувала ма?
0
0
MeriL.
MeriL.
28.06.2013 16:21
аз съм момиче и сънувах едно много симпатично и усмихнато момиче с дълга коса и ярки дреи и седеше до една от приятеките ми каято сащо грееше от щастие и приятеката ми я прегръщаше...а аз като седнах до тя се усминах на непознатат и и каза какво правиш бе красавице
0
0
мери
мери
02.06.2013 20:44
брадатият остава при кавгата - както и да те гледа,а може и само ти да го видиш,без той теб,все не е на хубаво

а красив мъж означава,че ще научиш новини,които са верни,без значение дали са добри или лоши
0
0
гери
гери
02.06.2013 20:19
а къде остана брадатия мъж?
1
0
darKneSS..inHeR.SoUL
darKneSS..inHeR.SoUL
22.05.2013 21:33
а красив мъж с качулка? Целият в черно, но толкова красив, че искаш да го целунеш??
0
0