sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Тълкуване на личността по формата на лицето

Тълкуване на личността по формата на лицето

AdminAdmin
Дарт Вейдър
669358
Тълкуване на личността по формата на лицето
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Как формата на лицето ви е свързана с вашата личност? Дали лицето ви разкрива вашата персона? Изкуството на тълкуването на формата на лицето казва „Да”. За да научите повече за връзката между лицето ви и вашата индивидуалност, продължете да четете тази статия...

"Лицето ти е като книга, където мъжете могат да прочетат странни неща", Уилям Шекспир.

Тълкуването на лицето е изкуство, смятано още за псевдонаука, която се занимава с установяването на начина, по който формата на лицето се отразява вашата индивидуалност. Тълкуването на лицето представлява интерпретиране на формата на лицето и неговите черти.

Формата на лицето се свързва директно с характера на личността. Определени личностни черти могат да се разкрият, интерпретирайки вашето лице. Различните черти на лицето, тяхната форма и размери, имат значение за тълкуването на лицето. Те са индикатори за характера на даден човек.

Дълги и тънки лица, са знак за издръжливост. Човек с дълго и тънко лице се смята, че е твърд и уверен, стреми се да изпълни всяка своя мечта. Широко лице, предполага силен ум и чувствителни по своя характер хора. Кръгло лице е индикатор за приветлив човек, който знае как да разтовари околните.

Китайците имат своя собствена теория за тълкуване на лицата, тяхната форма и функции. Според тях хората чиито уши са над нивото на веждата, плоски до главата и с дълги ушни миди, са преуспяващи. Малките ушни миди не се считат за добър знак. Китайците вярват, че дълги и тъмни вежди са признак на щастие, докато бледите и тънките - не. Висок прав нос, означава преуспяване, докато малък и крив вещае обратното. Симетрични, балансирани и затворени устни са знак за щастие, докато тези с обратни характеристики, не носят късмет. Пълна, месеста брадичка означава щастие, докато тънка и остра - нещастие. Вярно е, че очите са огледало на нашите души! Китайците смятат големите, широки очи за щастлив знак. Малки, притворени очи с малки зеници не носят късмет.

Копринено гладка коса показва чувствителност. Гъста и твърда коса показва физическа сила. Ако имате широко челото, вие сте умни и сте идеалисти. Тясното чело може да служи като пречка за успех. Ако линията, където започва косата ви не е ниско и челото ви е заострено, това показва високо ниво на интелигентност. Веждите отразяват славата, както и темперамента. Гъсти вежди, намиращи се над върха на носа, са знак за личност със силно развито чувство за собственост.

Малки, криви очи разкриват един стеснителен човек, докато ярките и изтъкнали очи, чиито поглед е стабилен, показват устойчив характер. Блуждаещите очи отразяват нетърпелива и неспокойна натура. Човек с такива очи е нестабилен и е възможно да е нечестен. Интересното е, че очи, които не са разположени на една линия, са знак, че човека има уникален подход към възгледите за нещата. Лице с този вид очи, се счита за много добър анализатор и прави винаги правилния избор. Очи, които са извити нагоре, разкриват опортюнист, а тези отпуснати надолу, са показателни за покорен, хрисим човек.

Ето още няколко тълкувания

Прав нос показва дисциплина в живота. Пълните устни разкриват грижовен човек. Големи устни са показателни за любов към лукса. Тесен устните са индикация за недотам сантиментален човек. Хората с големи уши са интелигентни, докато тези с малки уши са импулсивни по природата.

Тълкуване на личността по формата на лицето

Силното очертание на долната челюст разкрива непреклонен характер. Малък нос и кръгла или четвъртита брадичка, означават мирни и спокойни старини. Изпъкнала брадичка е показател за голяма воля на човека, докато вдлъбнатата брадичка индикира индивид със слаба воля. Силно очертана долна челюст и пълни бузи са знак за властна натура.

Тълкуването на лицето има субективен характер и това го превръща в изкуство. Формата на лицето може да даде широка представа за вашата личност. Вашите черти могат да послужат за груба скица на вашата личност.

Езика на тялото може да разкрие много за вашата личност и вашето отношение към околните и вашите способности.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest