Хиромантия: Значението на безименния пръст
Palmistry - The Ring Finger
Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Хиромантия»Хиромантия: Значението на безименния пръст

Хиромантия: Значението на безименния пръст

AdminAdmin
Администратор
658318
Хиромантия: Значението на безименния пръст

Хиромантия: Безименния пръст

Значение на Безименния пръст. Той е свързан с гръцкия бог Аполон и характеристиките му включват изкуство, музика, слава и хармония. В контраст с разума и дисциплината на средния пръст (управляван от Сатурн) и волята за власт на показалеца, безименния пръст е много по-спокоен и релаксиращ. Това е пръста на естетиката, на оценяването на красивото. Нима е съвпадение, че толкова много хора носят годежните пръстени и халките на този пръст? Той е синоним на нашия подтик да направим себе си и света по-красиви.

Хиромантия: Значението на безименния пръст

Красота и естетикаБезименния пръст представя чисто човешкия стремеж към красота и естетика. Това е пръста на изкуството и музиката и всички хубави неща, които правят живота поносим. Когато се анализира информацията за безименния пръст, трябва да се вземе предвид неговото положение, дължина и размер. Може също да се получи информация от сравнението между безименния пръст и останалите пръсти на ръката.

Позиция на безименния пръст

Ако безименния пръст се накланя към средния, налице е болезнена суета. Ако той е наклонен към кутрето, показва човек, който се занимава с изкуство, единствено за да спечели пари от него.

Дупка между средния и безименния пръст (толкова голяма, че да може да влиза светлина през нея), показва позитивно отношение към живота и утрешния ден. Знак е още за бохемски начин на живот и независимост в своите действия.

Още от хиромантия: Пръстите и ръката
Палците и пръстите
Средния Пръст
Показалеца
Възли на пръстите
Структура на ръката
Пръстите и пръстените
Големината на пръстите

Още от хиромантия: Линиите на ръката
Линията на Съдбата
Линията на Живота
Линията на Марс
Линията на Брака
Линията на Здравето
Линията на Разума
Линията на Успеха
Линията на Сърцето
Пояса на Венера

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
53
42
31
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Morena
Morena
15.03.2012 15:07
За мен се оказа много вярно. ;)
2
0
Атанасова
Атанасова
18.02.2011 18:08
Много са хубави са статиите Ви и целия Ви сайт. Особено ми хареса за хиромантията. Аз отдавна се интерисувам от хиромантия, но не съм много на ясно на коя ръка се гледа.
2
0