Хиромантия: Значение на линията на съдбата
Palmistry - Meaning of the Line of Fate
Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Хиромантия»Хиромантия: Значение на линията на съдбата

Хиромантия: Значение на линията на съдбата

AdminAdmin
Администратор
658318
Хиромантия
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Линията на съдбата е разположена отвесно в центъра на дланта и е една от второстепенните линии на ръката. Тя се свързва с житейския път на човека, в това число училище, кариера, успехи и препятствия. Отразява също така обстоятелства, които са извън контрола на човек, както и изборите, които той прави и последиците от тях.

• Ако линията на съдбата започва от линията на живота и е силно изразена, успеха и богатството ще бъдат постигнати с лични усилия; ако линията е ясна и е ниско, близо до китката, при това се свързва с линията на живота, това показва, че първата част от живота на човека ще бъде пожертвана за удовлетворяване на желанията на родителите или роднините.

Линия на съдбата, която започва от китката и се движи направо и ясно докато свърши при Сатурн, показва силна индивидуалност. Това е знак за изключително добра съдба и успех.

Линия на съдбата, която започва от възвишението на Луната, показва несигурност в успеха; съдбата и успехът ще бъдат повече или по-малко зависими от желанията и капризите на други хора. Това много често се случва на известните хора, които се харесват на публиката.

• Aко линията на съдбата започва от линията на разума и е добре очертана, тогава успехът ще дойде в по-късен етап от живота, след упорити усилия.

• Ако линията на съдбата се прекъсва, пресичайки собственото си възвишение и след това се отправя към това на Юпитер, успехът ще бъде голям и ще донесе огромно удовлетворение.

• Когато линията се прекъсва, това е сигурен знак за нещастие и загуба.

• Двойна линия на съдбата показва бележита кариера.

• Когато линията се разклонява и едното отклонение се насочва към основата на Луната, а другото към Венера, съдбата на този човек ще се люшка между въображението от една страна и любовта и страстта от друга.

• Ако линията на съдбата се разклонява и отклоненията се насочват към някое от възвишенията, с изключение възвишението на Сатурн, това означава, че качествата на конкретното възвишение ще доминират в живота.

Още от хиромантия: Линиите на ръката
Линията на Марс
Линията на Брака
Линията на Здравето
Линията на Разума
Линията на Успеха
Линията на Живота
Линията на Сърцето
Пояса на Венера

Още от хиромантия: Пръстите и ръката
Палците и пръстите
Безименния Пръст
Средния Пръст
Показалеца
Възли на пръстите
Структура на ръката
Пръстите и пръстените
Големината на пръстите

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest