sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Неочаквани черти на зодия Козирог

Неочаквани черти на зодия Козирог

Нина НордНина Норд
Джедай
760558
Зодия Козирог
Луксозна кутия за бижута и часовници-19%
Препоръчано за деца:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
44.00 лв.
Виж ››

В работата си Козирогът постига успехи благодарение на своята педантичност. Колегите не изпитват добри чувства към него, но го уважават заради постиженията му.

Положителните си чувства Козирогът изразява трудно, но негативизмът направо напира да се излее от него. Козирогът е жесток, студен като айсберг, но в същото време се разстройва от драматични сцени в киното.

Козирогът е индивидуалист, не обича големите компании, но се слива с тях, за да не си спечели имидж на аутсайдер. В къщата си, както и на работното си място Козирогът се проявява като диктатор.

Хороскоп

За голяма част от представителите на тази зодия създаването на комплекси у другите хора и съзнателното потъпкване на самочувствието им е една от големите им радости в живота.

Козирогът често е дребнав, той е в състояние да направи скандал за истинска дреболия. Козирогът няма чувство за хумор, но това не му пречи да си мисли, че е един от най-забавните хора на планетата.

Той постоянно разказва вицове, на които никой не се смее, но за това обвинява липсата на интелект у слушателите си.

Много от Козирозите мъже остават стари ергени, тъй като не искат да се обвързват. Те предпочитат за законни половинки жени, които са по-възрастни от тях, но са добре уредени финансово.

Козирози

Козирогът иска от половинката си да харчи малко пари и да няма претенции, а каквото и да направи Козирогът, да предизвиква възхищение в партньора му.

Жените Козирози не обичат ролята на домакини и предпочитат да се посветят на кариерата и да са независими от финансовата подкрепа на мъжа си.

Жената Козирог трудно се привързва и ако се обвърже с мъж, това е заради финансовата сигурност, която може да й даде. Козирогът отстъпва пред психическа атака.

Една от неприятните черти на Козирог е, че той не прощава нищо и на никого. Манията му за величие го кара да си мисли, че е подходящ само за началник, но не и за подчинен.

Когато работи като началник, той е във вихъра на страстта си да тормози околните, а когато има нещастието да е в ролята на подчинен, той излива злобата си върху колеги.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
57
41
33
23
10
Дай твоята оценка:

Коментари (33)

Изпрати
Баба Лили
Баба Лили
26.08.2015 19:57
Нямали сме чувство за хумор.Ако бяхте истински астролози щяхте да сте наясно с рядко споменаваният факт,че Козирогът управлява чувството за хумор.Намерете си друго хоби ;)
12
1
Valq
Valq
10.06.2015 03:06
S mnogo ot napisanoto ne sam saglasna
6
1
Вики
Вики
04.04.2015 21:50
Единственото вярно , за мен де :D :
- ''Козирогът е жесток, студен като айсберг, но в същото време се разстройва от драматични сцени в киното. ''
- ''Той постоянно разказва вицове, на които никой не се смее, но за това обвинява липсата на интелект у слушателите си. ''
Определено :D
2
1
Иванина
Иванина
22.02.2015 15:02
Хахаха :D колко много невярна информация вярно е ,че сме малко по строги и взискателни но чак толкова не. Определено не обичаме да сме финансово зависими и не си избираме партниора си заради парите.
15
1
левски
левски
10.09.2014 00:00
Абсолютна малоумщина
17
3
Райна
Райна
19.08.2014 23:22
Много малко вярно от написаното, не защото съм козирог и не приемам критика, а просто имам реална представа за себе си . Все пак сме ИНДИВИДИ. Всеки е различен и не може всички под общ знаменател, доста е примитивно и нагло от тези козирогомразци дето са написали тази статия. ;)
20
1
Александър
Александър
08.06.2014 11:07
Някой неоценяващ себе си малоумник е взел всичко лошо, което може да се напише за човек и го е лепнал на козирозите. Има някои попадения, но повечето е бош лаф работа.
17
2
L
L
11.03.2014 12:42
А и забелязах едно явно противоречие в тази статия и не мога да не го отбележа!!! Не може жената Козирог едновременно да се стреми да е финансово независима от половинката си и в същото това време да бъде обвинявана, че избира мъж, който да я издържа!!! :))) Не е лошо авторите на подобни статии да препрочетат написаното преди да го публикуват! ;)))
23
1