Неочаквани черти на зодия Близнаци
Unexpected Features of Gemini
sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Неочаквани черти на зодия Близнаци

Неочаквани черти на зодия Близнаци

Нина НордНина Норд
Джедай
760550
Зодия Близнаци

От гледна точка на чувствата родените под знака на Близнаците цял живот си остават деца. Те категорично отказват да пораснат и предпочитат да паразитират за сметка на някой друг до дълбока старост.

Близнаците изобщо не обичат да четат, но знаят много и се смятат за капацитети във всяка област на живота. За всяко нещо те имат собствено мнение, което обаче търпи постоянни промени в зависимост от настроението им.

Близнаците не издържат на каквото и да е напрежение – нито на физическо, нито на умствено. Една от слабостите на Близнаците е любовта им към яденето, с която трудно могат да се преборят.

Успиване

Близнаците са интриганти по рождение. Те знаят всичко за всеки и постоянно си пъхат носа където не трябва. Това носи само негативи за околните.

Близнаците много бързо се сприятеляват с непознати, но още по-бързо се превръщат в техни заклети врагове. Родените под знака на Близнаците обичат да правят от мухата слон, като превръщат малка неприятност в трагедия от световен мащаб.

Близнаци

Близнаците постоянно променят възгледите и поведението си в синхрон с обстоятелствата около тях. Близнаците не поддържат дълги контакти с приятелите си. Те обичат да канят гости, но не обичат да ги черпят, а просто искат да си бъбрят с тях.

Когато човек, роден под знака на Близнаци, обещае да дойде навреме, това просто няма как да се случи. За Близнаците е въпрос на чест всички да ги чакат, а те дори могат и изобщо да не дойдат.

Близнаците намират недостатъци дори у важни за тях хора. Те просто си търсят повод да се разделят с тях и успяват да го направят с лекота.

Близнаците са коравосърдечни и безпощадни. Тайна, която сте доверили на Близнаци, ще се разпространи със скоростта на светлината.

Близнаците обичат да флиртуват, лесно побеждават на любовния фронт, но много обичат да изоставят любимите си точно в момента, в който те се чувстват на върха на щастието.

За Близнаците са подходящи партньори от зодиите Рак, Лъв, Везни, Водолей, Овен, Телец. Трудно се разбират с Риби, Дева, Стрелец и Скорпион.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
59
415
35
23
10
Дай твоята оценка:

Коментари (141)

Изпрати
Silvia Angelova
Silvia Angelova
25.09.2019 03:15
Пълни глупости! Близнак съм и нищо от това не е вярно. Много чувствителен и добронамерен човек съм. И пазя тайни. Не обичам да закъснявам. И не обичам да се меся в чужди неща, ако някой сам не изяви желание да ми ги сподели. Винаги съм готова да помогна.
1
0
Анонимен
Анонимен
04.05.2019 15:15
И аз съм зодия близнаци...не съм коравосърдечна а точно обратното доста съм търпелива пазя тайни и не се подигравам с чувствата на хората...не обичам да се меся там където не ми е работата и не трябва добър слушател съм и винаги готова за купони също тъка много обичам и уважавам приятелите си
1
0
близнак
близнак
28.12.2015 08:25
до тук само 2 съвпадения..че обичам да си хапвам и винаги закъснявам..:)
6
0
без име
без име
22.09.2015 15:57
безподобни глупости са си това :)
10
0
близначка
близначка
13.07.2015 22:18
Пълни глупости.Аз съм зодия Близнаци и много обичам да чета.Не зная всичко за всеки,понеже не ме интересува и умея да пазя тайни.А това за коравосърдечието и безпощадноста беше върха на глупостите.
13
1
Деси
Деси
13.07.2015 09:45
Изобщо нито една дума не е вярна,а съм зодия близнаци.Мога също да добавя,че познавам хора зодия близнаци и притежават казаните качества.Не слагайте рамки единственото общо между всички хора близнаци,който познавам лично включително и себе си е,че сме бъбриви но не на клюки и обичаме да знаем интересни неща не клюки.Понеже знака ни е двойствен символично винаги ни изкарвате невероятни лицемери,интриганти и какво ли още не.Напротив имам приятели малко,но умирам за тях пазя им тайните даже и на познати така,че стегнете се и си оправете мисленет не е до коя зодия си,а какъв човек си и искаш да бъдеш.
7
1
mara
mara
20.06.2015 09:39
pulni gluposti otkade go izmislqte ne se zna e suseta da izpuknete s statiite si naranqvate dosta xora az pitam vie kakva zodiq ste da go napi6ete spored men zodiq prostak
2
0
1111111
1111111
01.05.2015 17:31
Пълни глупости!!!!!
4
0