sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Професии, подходящи за зодия Дева

Професии, подходящи за зодия Дева

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Професионален хороскоп
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Хората, родени под знака на Девата, са практични, имат добър вкус и усет към красивото. Те могат да станат перфектни дизайнери или бижутери.

Едно от качествата на представителите на този знак е да забелязват и най-малкия детайл, което ги прави подходящи за литературни, театрални и кино критици.

За Девите са подходящи професии, които носят на хората материална полза и са необходими в ежедневието – това са професиите на строители, инженери и химици.

Деви

От хора, родени под знака на Дева, се получават много добри готвачи. Девите са дисциплинирани и за тях е подходяща професията на фармацевт или доктор.

Девата е интелектуален знак, който има дарба да работи в сферата на научните изследвания. Хората, родени под този знак, могат да постигнат много в сферата на науката.

Много Деви се увличат от психология и могат да се проявят блестящо в тази сфера. Издателската дейност също е много подходяща за представителите на този знак.

Зодия Дева

Неспособността на Девите да лъжат и да интригантстват ги прави лоши търговци, тъй като не могат да си позволят да рекламират стоката си по начин, който не съответства на принципите им.

Професиите на офис мениджър, консултант или съветник са подходящи за тях, тъй като те са перфектни в организирането, а и много хора ги търсят за съвет по различни поводи.

Родените под знака на Девата стават много добри бизнесмени, тъй като имат усет към парите. Те постигат успехи като ръководители, тъй като добре се справят с командването на голямо количество хора.

Педантизмът на Девата им помага да блеснат в професии, които изискват голяма прецизност. Родените под този знак могат да бъдат блестящи адвокати.

За тях обаче не са подходящи дейности, свързани с животновъдство и селско стопанство. Девите са перфектни служители и могат да се оправят с всички проблеми в службата, дори когато началникът им го няма.

Девите харесват работа, която е свързана с престоя им в луксозен офис - за тях това е важна част от професията. Те трудно ще се съгласят да работят на ниско платена длъжност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
56
46
34
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Qwerty Yop
Qwerty Yop
14.10.2014 20:06
горе-долу има нещо... 'ма мно'о малку нещу верну ;-)
1
1
...
...
26.08.2014 15:07
Напълно вярно.
2
0
Monny Monsterr
Monny Monsterr
16.03.2014 00:41
За мен също е вярно. Изброени са абсолютно всички бъдещи професии, които ме влекат.
4
0
Пламен
Пламен
12.06.2013 21:17
Това е напълно вярно.
5
1