sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Как изглеждат тунелите към отвъдното

Как изглеждат тунелите към отвъдното

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Тунели към Отъдното
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Хората, които са изпадали в клинична смърт, разказват едно и също – че са видели тунел към отвъдното, в края на който е имало ярка светлина.

За да се види тунелът към отвъдното, физиологическите функции на тялото са преустановени. Често излезлите от клинична смърт споделят, че са чули как докторите констатират смъртта им.

Всички хора, които са преживели феномена клинична смърт, споделят, че преди да влязат в тунела, чуват неприятни звуци, след което излизат от тялото си и с голяма скорост се носят към дълъг тунел.

Тъмен Път

В края на тунела освен светлина има и странни същества, от които струи светлина и доброта, а хората срещат починалите си приятели и роднини.

Най-странното е, че дори слепите по рождение хора, които са били в клинична смърт, виждат светлината в края на тунела, по който се носят след излизане от тялото си.

Тунелите към отвъдното от векове са известни от разказите на хора в клинична смърт. Много хора, които са били в тези тунели, разказват, че в края им са видели прекрасни картини. След завръщането си в света на живите тези хора са спокойни и щастливи. Но има и хора, които твърдят, че след като са видели светлината в края на тунела, са видели ужасяващи картини.

Отвъдното

Такива хора дълго не могат да се отърсят от преживения ужас. Тези, които са виждали прекрасни картини, твърдят, че след тунела са се издигали, все едно са летели към небето. А хората, които са виждали ужасни картини и същества, твърдят, че са се спускали надолу.

Един от най-неприятните спомени за ужасите на отвъдното има американецът Томас Уелч. Той разказва, че след като излязъл от тунела, видял огнена бездна, а на ръба й – негови приятели и роднини, които починали преди него.

Други хора твърдят, че когато навлязат в тунела, имат чувството, че не знаят накъде се движат и разбират къде са едва когато видят светлината в края му. Според описанията на хора, преживели клинична смърт, тунелът е много дълъг, тесен и тъмен и по някое време в края му се вижда една светла точка, която постепенно се увеличава.

Всички хора твърдят, че летят с голяма скорост в тунела. Много често се случва съществото в края на тунела, което свети, да им каже, че все още не са свършили всичко в този живот и трябва да се върнат.

След като се върнат от отвъдното, хората започват да живеят праведен живот, помагат на всички, които имат нужда от тях, и се радват на втория си шанс. Рядко се случва някои от хората, завърнали се от отвъдното, да се превърнат в екстрасенси.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
54
42
32
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
анонимен
анонимен
19.04.2015 19:44
според мен отвъдното се намира в паралелна вселена а тунелът е нещо като граница между нащето и тяхното измерение
1
0
доротея
доротея
23.05.2014 18:01
дали може да не помниш какво станало след като се свестиш
2
2
Иана
Иана
10.03.2014 09:41
Различните видове упойки дават различен вид преживявания по време на наркоза. така че разни тунели и бели светлини са резултат от действието на наркотичното вещество, а не в резултат на състояние, близко до смъртта.
5
12
Мирко Бдински
Мирко Бдински
03.02.2014 15:24
Преди много години завърших гимназиявъв Видин и на 24 май заедно с момчетата от класа отидохме да се изкъпем в Дунава.Плувах добре, но от студената вода ми се схванаха ръцете и краката.Започнах да се давя,губех съзнание и тогава попаднах в тунела със светлината в края и.Течение ме изхвърли върху пясъчна плитчина и след 3 часа дойдох на себе си.
2
1
кали
кали
23.12.2014 22:59
Много интересен случай наистина !!! Какъв голям късмет си имал момче !!!
2
0
D I D O
D I D O
02.08.2013 22:57
И на мен ми се случи да видя светлина но нямаше тунел нямаше същества претърпях сърдечна операция и когато се върнах към живота видях абсолютна белота,след такава случка е нормално да живееш втори живот.
1
0
Анжел
Анжел
27.06.2013 12:38
и на мен ми се случи преди години,тогава не вярвах много много ,че има вечен живот след смъртта ,но от тогава съм твърдо убеден ,че има и ,че работата с човешкия живот и по точно,,,библията и всичко свързанно с Исус Христос и неговите и апостолски наставления'' са много сериозни защото от този ни живот зависи цяла вечност живеене...
5
0
MeriL.
MeriL.
30.05.2013 17:10
Не ми се е случвало...НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ ДА МИ СЕ СЛУЧИ!!!!!!!!! Но аз напълно вярвам в това, вярвам и съм сигурна, че е истина!
3
0
василия
василия
22.05.2013 10:36
и на мен ми се случи преди мнооого години,видях много хубави цветя,много красота и спокойствие и ме посрешна починалата ми майка,която ми каза че е още рано за мен да се върна че имам деца,които ме чакат
5
0