Съдбата на зодия Риби
The Fate of Pisces
Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Съдбата на зодия Риби

Съдбата на зодия Риби

Зодия Риби

Рибите са с ярка индивидуалност. Независими и често предпочитащи да останат в периферията на събитията. Представителите на този знак са проницателни и това силно впечатлява околните. Рибите са последният - дванайсти знак в зодиака и се явява като събирателен пункт на качествата на останалите единадесет знака.

Рибите често се чувстват безсилни при наличието на толкова много способности и често намират изход в бягството от тях. Този знак е може би най-чувствителният, дотолкова, че и най-малката негативна промяна във външната среда може да ги обърка и натъжи.

Тези хора лесно стават жертва на униние и депресивно състояние и трудно се избавят от меланхолията. За да живеят в баланс през житейския си път, Рибите трябва да повярват в позитивния изход на нещата.

Съдбата на Риби

Вярата им е най-силното оръжие. Трябва да обърнете способностите си в своя полза и бихте могли да се реализирате във всяка една сфера на знанието. Изкуството привлича хората, представители на този знак, повече.

Рибите реализират мечтите си и богатия си духовен свят най-често там. Изконната цел на Рибите е да направят света едно по-добро място за живеене. За тази цел са способни да жертват дори себе си.

Представителите на този знак са изключително милосърдни, жертвоготовни, интуитивни, състрадателни, безкористни, артистични и смирени. Но тяхната стеснителност, меланхоличност, тревожност и бягство от действителността прави житейския им път труден и мъчителен. Трябва да преодолеете вътрешната си изолираност и страх, за да живеете в хармония.

Жена Риби

Родените в първия период на зодията трябва да бъдат активни в професионален план. Не трябва да използват семейството си като отдушник на негативни емоции и преживявания. Това може да предизвика негативни реакции, дори развод.

Родените във втория зодиакален период за Риби трябва да бъдат внимателни със здравето, което както винаги се влияе от емоционалната стабилност. Трябва да бъдете внимателни и да гледате реално на живота. Овладейте емоциите си и си наложете чувство за такт и мярка. Това ще ви помогне.

Областите, в които Рибите биха се реализирали успешно са в морския бизнес, фармацията, културата, изкуството, окултните науки, социалните служби, медицината и киното.

Сред подходящите професии са моряци, рибари, фармацевти, медиуми, окултисти, музиканти, художници, кинодейци.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
532
443
314
220
10
Дай твоята оценка:

Коментари (35)

Изпрати
Кати
Кати
04.01.2023 20:02
Не на 100% но доста вярно . Това с талантите и как не знам какво да ги правя... и ги подтискам ... :) За мое щастие не изпадам в депресивни състояния , обичам уединение , но нищо общо с депресия, по скоро творческо вдъхновение :) . Както е казано: По добре сам отколкото с когото и да е ;). И с годините ставам все по силна духом. Съвет към сродните - давайте си необходимото уедининие , то ни помага да се вслушаме по на дълбоко и да се преодкрием. И тогава започват да се случват щастливите "случайности" ;)! Това е така може би защото сме доста интуитивни , това е вярно и за мен :). Дайте си и необходимата доза увереност и може да покорим света ;) . Чуйте вътрешния си глас! Дайте си увереност ! Покорете света! :)
0
0
Desislava Dimitrova Madzh
Някой мъж зодия Риби,кажете ми какво да направя,за да бъде мой,а не 1 от многото завоевания
4
0
Анонимен
Анонимен
12.05.2019 10:04
Аз съм риби и всичко това е напълно вярно!
4
1
Анонимен
Анонимен
06.05.2019 17:53
Napulno vqrno.
1
2
Вили
Вили
15.02.2016 22:39
Аз съм зодия Риби.
6
16
zlatka
zlatka
22.08.2015 22:11
Ne se predavam.Ot doma po-hubavo niama.Kulinar.Pravia taka,qe moita rabota stava.Na moreto se topia samo stapalata-strah me e ot dalboka voda.Obiqam vodata.Ne me e strah ot poqinal qovek a ot jivia.Obiqam jivotnite.Spasiavam gi.
3
8
пираня
пираня
31.05.2015 18:31
Риба ама акула
14
46
Тихомир
Тихомир
28.01.2015 22:13
Не вярно по долу коментарът аз съм момче и на мен са ми същите неща които са написани
8
0
34825
34825
07.03.2016 12:49
риба8
1
6