Характер и съдба на дете, родено в неделя
Character and Fate of a Child Born on SundayKarakter i sudbina deteta rođenog u nedelju
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Карма и Съдба»Характер и съдба на дете, родено в неделя

Характер и съдба на дете, родено в неделя

Нина НордНина Норд
Джедай
760550
Характер и съдба на дете, родено в неделя
3D куб Ubik за деца и възрастни-18%
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
14.00 лв.
Виж ››

Децата, които са родени в неделя, са подвластни на Слънцето. Още от малки тези деца искат да са лидери. Когато пораснат, те никога не остават в сянката на другите.

Те от малки са много енергични, постоянно са заети с нещо и се опитват да постигат успехи в нещата, които правят. Когато пораснат, тези деца стават делови личности, които се стремят към победи в работата независимо какво ще им струва това. Такава е съдбата им.

Децата, родени в неделя, от древни времена са били смятани за специални. Смятало се е, че те имат особени способности, които ги защитават от бебешка възраст от уроки.

В някои страни такива деца се смятат за избраници на боговете, за същества, които могат да разбират това, което е недостъпно за останалите хора.

Децата, които са се родили в неделя, учудват често родителите си с невероятната си интуиция. След като пораснат, такива деца често стават ясновидци или търсачи на съкровища.

Това, че Слънцето дарява такива деца с прекалено много дарове – ум, енергия, интуиция, чар – може да се окаже спънка в живота им.

Те свикват от малки да постигат лесно всичко и престават да полагат дори незначителни усилия. Това впоследствие може да доведе към закърняване на талантите им.

За да се развива такова дете, от малко трябва да бъде дисциплинирано. Това е доста трудно, тъй като хората, родени в неделя, не са любители на дисциплината и реда.

Но само дисциплината може да развие качествата, които са заложени в тях. Родените в неделя стават много добри медици, както и известни личности в областта на творческите професии.

Жена, родена в неделя

Когато станат големи, децата, родени в неделя, трудно приемат ролята на изпълнител. Те искат да са лидери, да командват големи групи хора и когато това не се получава, настъпва истинска трагедия за тях. Това е част от характера на родените в неделя - не се примиряват лесно.

Такива хора изпитват неприятни чувства, когато ходят на работа, където знаят, че не могат да се издигнат до високи постове.

Но ако има шанс да ръководят поне едно малко звено, те ще положат повече усилия, за да се харесат на шефа си и да бъдат повишени.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
511
410
35
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (19)

Изпрати
Яго
Яго
18.03.2016 11:05
Абсолютно вярно (с изкючение, че не са любители на дисциплината и реда) за родените в неделя, зодия Рак! :)
3
0
maria
maria
08.09.2015 16:47
za men vsichko e vqrno.
0
0
kkkkkkk
kkkkkkk
30.07.2014 01:27
аз сам коза и сам родена в неделя вси4ко е вярно
7
0
аз
аз
01.03.2014 09:14
вярно
овен и неделно пиле...че и фатална дата
хахахха
5
0
Вълкова
Вълкова
09.01.2014 01:59
невероятно точно е!!!аз съм родена в неделя и съм лъв
6
0
нино
нино
05.11.2013 13:18
И при мен е така. Родена съм в неделя, стрелец, и единствената разлика е, че не бях толкова динамично дете. Но непокорството и упорството не ми бяха присъщи. Стълкновението с авторитета (на бащата) избухна през пубертета и не стихва и до днес. Но за съжаление това доведе само до задълбочаване на конфронтацията доведе до влошаване на здравословното състояние.Всичко друго е много точно обобщено.
3
1
Иванова
Иванова
27.10.2013 17:13
Родена съм в неделя, зодия Телец и написаното почти напълно отговаря на моя характер. Може би само в частта за лидерските наклоности не съвпада съвсем.Мисля, че съм добър изпълнител, не ми харесва да ръководя, колкото до интуицията, наистина при мен е доста добре развита
1
0
Бубето
Бубето
26.07.2013 09:43
Родена съм в неделя,зодия телец.Не държа на лидерството на всяка цена.В детството си бях много буйно дете,така както пише.Направо неконтролируемо.Роптаех много срещу опитите на родителите ми да ме дисциплинират и да ме сложат в някакви рамки.Направо им скъсвах нервите с ината си.В течение на времето разбрах нуждата от ред и определена дисциплина,за да мога да върша повече неща.Истина е,че наистина имам множество таланти,но нито един от тях не съм развила достатъчно.Така че,до голяма степен това,което пише е вярно.
0
1