Какво означава, ако сънуваш раздяла
What it Means if you Dream of a BreakupŠta znači, ako sanjate rastanak?
sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Какво означава, ако сънуваш раздяла

Какво означава, ако сънуваш раздяла

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Раздяла насън

Когато сънувате раздяла с любимия човек, това означава, че в реалността двамата ще сте заедно за много дълго време. Връзката ви ще е много силна и нищо няма да ѝ попречи. Голяма е вероятността за скорошен брак.

Ако сънувате, че докато се разделяте с любимия човек, не преставате да плачете, това означава, че ще имате много успехи в любовта. Ако нямате в момента връзка, такъв сън означава, че в най-скоро време ще срещнете голямата си любов.

Ако в съня си се разделяте с любим човек, но не плачете и не усещате ни най-малко съжаление от раздялата, това означава, че в реалния живот ви очакват дребни неприятности.

Ако раздялата с любимия човек преминава с много емоции, усещате голяма тъга, това означава, че в най-близко време ще ви се случи нещо наистина приятно, което ще е от голяма важност за вас.

Ако в съня си виждате как любимия ви човек се отдалечава от вас, това означава, че в реалния живот не искате да приемете връзката си такава, каквато е. В същото време не смеете да направите дори най-малката забележка на човека до вас, защото ви е страх, че ще го загубите.

Ако в съня ви любимият ви плаче, докато се разделяте с него, това означава, че в най-скоро време ще се разделите с половинката си.

Кошмар

Не е задължително това да е раздяла завинаги, може да е временна раздяла заради преместване на вашата или неговата месторабота. Временната раздяла може да е и възможност да разберете дали любовта ви е наистина силна.

Ако в съня ви се разделяте с любим човек, а той се усмихва, това означава, че ще откажете предложение, което на пръв поглед изглежда много примамливо. След време ще разберете, че сте постъпили правилно.

Ако сънувате, че се разделяте с любимия човек и при раздялата се карате с него, това означава, че ви очаква сериозна работа, която ще донесе успехи с цената на много усилия. По пътя към успеха ще възникнат много пречки.

Ако в съня си се разделяте с любимия човек, но се вкопчвате в него, а той се опитва с всички сили да ви отблъсне, това е знак, че ще имате сериозни неприятности, свързани с работата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
512
413
36
24
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
06.09.2018 16:02
Ами аз сънувах раздялата и още на следващия ден съня ми се сбъдна....
39
3
Анонимен
Анонимен
01.01.2019 16:28
И какво стана след това ?
5
1