sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Характер и съдба на дете, родено в сряда

Характер и съдба на дете, родено в сряда

Нина НордНина Норд
Джедай
788554
Характер и съдба на дете, родено в сряда
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
20.00 лв.
Виж ››

Денят от седмицата, в който е родено детето, оказва влияние върху темперамента и характера му, както и върху цялата му по-нататъшна съдба.

От това може да зависи предразположеността на детето към различни занимания и дори към някои болести, а също така зависи дали ще е оптимист или ще е склонно към депресии от ранна възраст.

Децата, родени в сряда, са покровителствани от планетата Меркурий. Това е много силен покровител, който дарява децата, родени в сряда, с остър ум и доста остър език.

Децата, родени в сряда, се отличават с известна доза несериозно отношение към всяко нещо, което правят. Но когато пораснат, те са много търпеливи и отзивчиви към страданията на близките си. Те са винаги готови да помогнат.

Характер и съдба на дете, родено в сряда

От малки децата, родени в сряда, се отличават с много развит интелект. Децата, които са родени през третия ден от седмицата, имат нежна и ранима душа.

Те не могат да понасят шеги за тяхна сметка и много лесно се разстройват от най-малката обида, която им е нанесена. След това им отнема много време, за да се възстановят психически.

Характерът на децата, родени в сряда, е направо идеален. Те от ранна възраст проявяват желание да помагат на родителите си и се отличават с голямо послушание.

В училище те бързо се превръщат в любимци на учителите, тъй като обичат да учат и взимат активно участие във всички училищни мероприятия.

Децата, родени в сряда, от малки се отзовават на молбите на приятелите си и ги изпълняват, без да се замислят за това какво ще им струва. След като пораснат, такива деца се превръщат в перфектни изпълнители, но могат да заемат и мястото на ръководител.

Когато пораснат, децата, родени в сряда, трудно могат да бъдат лидери, но затова пък винаги са заобиколени от много приятели. Услугите, които вършат дори на напълно непознати хора, им се връщат след това и като цяло те са много добре в материално отношение.

Още от малки те обичат да създават предмети със собствените си ръце. Затова е възможно да се развият много добре в областта на изобразителното и приложното изкуство.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
511
49
36
23
10
Дай твоята оценка:

Коментари (16)

Изпрати
Яго
Яго
18.03.2016 10:38
Освен, че имам много приятели, имам "остър" език и ми се отдава приложното изкуство, нищо друго не се отнася за мен. Обичам шегите, не се обиждам от тях, даже се самоиронизирам. Не съм изпълнител, а бунтар. Може би защото съм зодия Стрелец, знам ли!?! :)
3
0
Isabella Avramova
Isabella Avramova
16.01.2017 12:48
И аз съм Стрелец, бунтар, който носи на шеги и обичам да се самоиронизирам. Хич не обичам да ме командват от малка, макар и добре да изпълнявам работните си задължения. Била съм и лидер на екип. Явно за тълкуване трябва да се комбинира деня на раждане със зодията, защото и аз мога да кажа същото като вас с "острия" си език :D
1
1
сряда
сряда
17.10.2015 13:58
Абдолютно вярно ,всичко
0
0
пепи
пепи
02.04.2015 13:28
Напълно вярно супер тънкообидни!
1
2
Николай
Николай
13.09.2014 22:43
Всичко е 100 процента вярно особенно това че лесно се обиждат.
6
2
Ники
Ники
15.05.2014 00:39
Аз съм роден в сряда и мога да призная с чисто сърце,че всичко в горепосоченото описание отговаря...освен едно единствено нещо....в материално отношение съм доста зле.....!
8
1
Благодарна майка
Благодарна майка
25.03.2014 23:41
Много вярно. Двете ми деца са родени в сряда. Слава на Бога. Благодаря Му. Здраве, успехи, късмет, любов им желая . Винаги.
2
1
Дияна
Дияна
27.10.2013 19:24
Всичко е съвсем точно.
1
1
sivenna
sivenna
27.10.2013 19:23
Доста невярно описание на характера на детето ми, което е родено в сряда!
2
0