Ад и пъкъл насън
Dreams of Hell and the Abyss

Ад и пъкъл насън

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Ад насън

Въпреки че никой не знае как точно изглежда адът, според картини и художествени описания в него има много огньове, дяволи и страховити сцени.

Всичко това може да видите насън и сериозно да се притесните какво би могло да означава това. Бъдете спокойни, тъй като ако сънувате пъкъла, това означава, че в реалния живот ви очакват успехи и спокоен живот.

Ако обаче в съня си видите дявол, който се е насочил право към вас и изглежда ужасяващо, това означава, че ви очакват неприятности във вашата работа, които ще бъдат предизвикани от човек, доскоро смятан от вас за приятел.

Ако сънувате, че влизате в ада, но излизате абсолютно невредими от него, това означава, че ви очакват кратки неприятности в личния живот, които бързо ще се оправят.

Ако влезете в ада в съня си и имате усещането, че скоро няма да излезете оттам, това е предвестие за неочаквано спасение от опасност, която дебне над вас.

Пъкъл

Ако в съня ви сте ада и ви измъчват с огън, това е знак, че трябва да промените поведението си към близките си хора. Ако сте в обкръжението на ваши близки в ада, това означава, че ще успеете да преминете през редица неприятности благодарение на тяхната подкрепа.

Ако видите в съня си дяволчета, които ви се усмихват, това означава, че ви очакват весели приключения. Ако сънувате, че няколко дявола насила ви теглят към ада, а вие се съпротивлявате, това е знак, че в работата си имате неприятел, за когото не подозирате.

Ако в съня си сте в ада и виждате вашите родители в него, това е знак, че ви очакват неприятности, от които ще се измъкнете доста трудно. Ако виждате в съня си ада, а в него - брат ви или сестра ви, това означава, че много се вълнувате от съдбата на близки хора, с които не сте в добри отношения напоследък.

Когато в съня си сте в ада и се чувствате добре там, това означава, че в реалния живот изпитвате големи угризения за нещо лошо, което сте направили наскоро. Ако в съня си успеете да излезете от ада заедно с близки хора, това означава, че ви очаква сериозна финансова подкрепа от приятел.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest