Sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Сънувам, че съм гол! Какво ще значи?

Сънувам, че съм гол! Какво ще значи?

AdminAdmin
Администратор
658318
Голота

И така – започва вашето ежедневие – ходене на работа, чакане за автобуса или пък просто разходка пеша по улицата - когато изведнъж осъзнавате, че сте съвършено гол.

Сънищата, че сте напълно или частично голи са много чести. Голотата символизира най-различни неща в зависимост от вашата реална ситуация.

Осъзнаването на унижението, че сте гол на обществено място, отразява вашата уязвимост или чувство на срам. Вие може да криете нещо и да се страхувате, че другите могат да го видят. Метафорично, дрехите са средство за прикритие. В зависимост от вида на дрехите, които носите, можете да скриете самоличността си или да бъдете някой друг.

Но без тях, всичко е изложено на показ и другите могат да го видят. Вие сте на показ, при това без никаква защита. По този начин, този сън може да ви показва, че се опитвате да бъдете такъв, какъвто в действителност не сте. Или пък се страхувате да не станете за смях.

Тяло

Тези безпокойства се увеличават особено много, когато се опитвате да впечатлите останалите. Може би сте в нова работна среда или имате нова връзка. Може да показвате вашия страх от разкриването на истинските ви чувства в такива ситуации.

Голота символизира също, че сте хванат неподготвен. Да установите, че сте гол по време на работа или в класната стая предполага, че сте неподготвени за работен проект или за училище. Можете да сте недостатъчно подготвени при взимането на важно решение.

Виждайки всички очи, втренчени във вас, вие се боите от вниманието на околните. Боите се, че хората виждат истинската ви същност и ще бъдате възприети като измамници или лицемери.

Стрес

Често пъти, когато сте голи насън, сякаш никой не ви забелязва. Всички останали в съня ви си вършат своята работа, без да се втренчват във вашата голота. Ако това се случва в съня ви, то означава, че страхове ви са неоснователни; никой няма да забележи, освен вас. Може да преувеличавате ситуацията и да правите от мухата слон.

Ако сънувате, че сте горди с голотата си и не показвате неудобство или срам, тогава съня символизира вашата безгранична свобода. Няма от какво да се крия и се гордея кой съм. Сънят се отнася до вашата честност, откритост и безгрижен характер.

Може би вие се опитвате да стигнете до „голите факти”. При все това, сънят може да ви показва, че привличате внимание върху себе си по неправилен начин. Искате да бъдете забелязани, но го правите с недотам добри средства.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
55
47
34
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
ap4ih
ap4ih
09.04.2015 23:33
az sanuvam 4e sam gol pred 5 jeni i mi e priqtmo da sam gol pred tqh tova kakvo ozna4ava
1
0
спящата принцеса
спящата принцеса
04.04.2014 17:29
Ауууууууууууууууууу На колко си години...
2
0