sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Гадание по почерка на човек

Гадание по почерка на човек

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Почерк
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

По начина, по който човек изписва буквите, говори много за неговия характер. Дори има наука – графология, която определя явни и скрити човешки качества само по начина, по който даден човек пише.

Важни са височината и широчината на буквите, наклонът, силата на натискането и много други критерии, по които се прави графологичната оценка.

Ако човек пише красиво, като всяка буква е като изписана, това е знак, че е със слаб характер, притеснителен и комплексиран. Такъв човек лесно се поддава на влияние и внушение и никога няма собствено мнение. Такъв човек е раним и чувствителен.

Почеркът, който може да бъде разчетен само от този, който е написал думите, говори за противоречивост на характера и загадъчност на натурата, а също така за скрити таланти и голям творчески потенциал. Такъв човек живее с днешни яден, без да се замисля за бъдещето.

Подписване

Дребните букви говорят за човек, който е мечтател и в същото време доста наблюдателен. Заради това такива хора често стават добри психолози. Те са готови да носят голяма отговорност и обикновено са авторитетни личности.

Едрите букви са характерни за щедрите, добродушни и весели хора, които обичат шумните компании и домът им винаги е пълен с гости. Такива хора са много контактни и енергични.

Ако изписаният ред се изкривява нагоре, това издава човек, който има прекалено високо мнение за себе си. Той е амбициозен и постига целите си на всяка цена. В същото време е романтик, който обаче е и практичен. Ако трябва да избира между любовта и парите, практицизмът в него ще го накара да избере солидния капитал.

Когато буквите са наклонени рязко надясно, това издава личност, която постоянно се обижда и предпочита да прекарва свободното си време сама. Хората, които жадуват за внимание, пишат с наклон наляво. Тези, които пишат всяка буква абсолютно изправено, са сигурни в собствените си сили и обикновено получават всичко, което поискат.

Хората, които не пренасят думите на следващия ред, се страхуват да взимат важни решения, без да се посъветват с приятел. Ако въпреки пренасянето на думите човек излиза извън полетата за писане, това издава скъперничество.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
56
46
32
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
vvaa
vvaa
13.03.2015 09:18
А тези които пишат различно в смисъл. понякога печатно,печатно.смесено.с ръкописно,
четливо понякога те самите не могат да си го разчетат нищо не пише.
0
0
Сийка
Сийка
31.07.2014 14:21
Звучи ми интересно но не знам дали е вярно.
0
0
κρασιμιρα
κρασιμιρα
30.01.2013 08:04
ναπαλνο βιαρνο ι το7νο
0
3
Someone
Someone
28.01.2013 13:04
Според мен статията е добре. Много ясно, че всичко не е напълно вярно, но има малко истина. Все пак човек се гради от изживявания и всеки е специал по различен начин и под натискането му на химикалката може да се крие доза ярост от даден момент или предразсъдъка лекарски шрифт- не всички лекари са както е описано, а по-скоро по навик и впрочем...
2
1
мария
мария
28.01.2013 08:30
чудесна статия,напълно отговаря на истината по мойте наблюдения
3
1
Коментар
Коментар
28.01.2013 00:06
не мисля, че има нещо вярно в това, може би има някаква доза истина, но по моят почерк, разбирам, че няма нищо вярно!!!
Статията е интересна!
1
3