Сънища за роднини

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k875
Тълкуване на сънища

Сънищата за роднини са много разпространени и са често явление. С образите на родителите са свързани най-ярките и най-двойствените и понякога дори мъчителни чувства - на любов и омраза, на вяра и недоверие.

Понякога образът на родителя е заместен от друг персонаж, но в същото време сънуващият знае, че това е родителят му. Това издава вътрешно несъгласие с начина, по който се държат родителите с вас. Така например може да сънувате престъпник или човек, който ви заплашва, но същевременно да сте убедени, че става въпрос за баща ви.

Ако сънувате родителите си така, както сте ги виждали в детството си, това означава, че имате нужда от подкрепа, защото в дадения момент се чувствате доста безпомощни. Най-вероятно имате проблем, свързан с работа. Ако в съня ви родителите ви се усмихват, това означава, че проблемът скоро ще бъде решен.

Ако сънувате, че са ви осиновили, това издава желание за отдалечаване от истинските ви родители заради зачестили напоследък проблеми.

Сънища за роднини

Когато насън ви се яви брат или сестра, това е вик на душа, зажадняла за грижи и ласки. Сънищата за братя и сестри издават, че с любимия ви човек в момента не се разбирате много и имате нужда от подкрепа от някой близък.

Присъни ли ви се баба или дядо, които сте обичали много, е добре да се опитате да запомните какво ви казва в съня ви. Това е начин да ви помогне да постигнете нещо, към което се стремите или да вземете важно решение, което отлагате. Те са вашите най-добри съветници от страната на сънищата, вслушвайте се в думите им.

Лели или чичовци насън предвещават проблеми, свързани със семейството. Много често това предвещава раздяла с любимия човек, провокирана от скандал след изблик на ревност.

Ако сънувате далечни роднини, в най-скоро време ще успеете да постигнете солиден финансов успех благодарение на влиятелна личност. Това може да предвещава и внезапно забогатяване от наследство. Сънищата за далечни роднини винаги са заредени с положително послание, свързано с кариера и финанси.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest