Годишен Хороскоп за Близнаци за 2013
Gemini 2013 - Yearly Horoscope
sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Годишен Хороскоп за Близнаци за 2013

Годишен Хороскоп за Близнаци за 2013

AdminAdmin
Дарт Вейдър
669358
Зодия Близнаци

В годината на Луната и под знака на Стрелец пред Близнаците се очертава много успешна година. Ще воювате за своето място, за личната си индивидуалност чрез активна работа. Ще се разпростирате, може и в няколко направления, търсейки по-широки перспективи. Често ще стигате до авангардност, до нови стилове на изява.

През първата си половина 2013 ще донесе приятни събития, добри приходи и успехи на родените под зодия Близнаци, благодарение на подкрепата от близкото обкръжение. Хората виждат във вас добрите черти, но и вие отдайте дължимото на тези, които ви поддържат. Помагайте на другите. През втората половина на лятото получавате възможност за увеличаване на вашите ресурси, притежания и доходи. Възможностите за правене на пари се увеличават, но същото става и се увеличава склонността към екстравагантните харчове. Оптимизмът ви относно финансовите дела нараства. Но ви изпитват на търпение, все пак бенефактора Юпитер ще е повече от година във вашия втори дом – личните притежания. От вас ще се иска да разберете какво за вас е сигурността – материалното изобилие и притежание на таланти.

Зодия Близнаци

Периодът 24.02 – 18.03 не е подходящ за Близнаците да започват нови проекти в работата. Отдайте се на анализ и преосмисляне на нещата, касаещи кариерата. Трябва да я усещате, като вдъхновение. В търсенето на правилна работа се насочете към обслужване на нуждите на клиентите. Огледайте се дълбоко в себе си и усетете по-висшето влияние, което ще ви донесе разширение в работата и в личните ви доходи по-късно през годината. Може би тук ви се дава ключът, за да отворите каляската, която ще ви понесе нагоре и ключовата дума е служене в полза на другите. С началото на пролетта навлизате в период около месец, когато мечтите ви се сбъдват, но трябва да се разделите със своите съмнения и да формулирате реално достижими проекти и цели.

През лятото навярно ще пътувате по служебни въпроси, ще търсите разширение на професионалните хоризонти, на структуриране на бизнес споразуменията. Голям професионален успех на хората на изкуството. Шанс имат и заетите в сферата на недвижимостите. Макар и много ползотворен период, то трябва да бъдете внимателни с финансовите вложения, особено при взимане на кредити и заеми. Обмислете добре най-вече времето и сроковете, за да нямате последващи промени. Не се хвърляйте в големи проекти, а финансирайте стари бизнес договори и споразумения. Не се притеснявайте за финансови въпроси, това ще доведе само до паника или понижаване на жизнения тонус. Трябва през цялата година да редувате напрегната работа със заслужена почивка, подходящи са процедури с вода – спа, басейни, сауни, езера и морета. През периода не влизайте в остри конфликти, особено с колегите си. Поддържайте неутралитет.

В любовта много от Близнаците ще намерят човека, когото са търсили още в началото на годината. Тази дълбока, романтична любов ще е свързана с работата или с бизнес делата ви. Може и стари отношения да се възпламенят. През есента също ще ви занимават романтични въпроси и ще се изправите пред необходимостта да изясните истината в любовните отношения. Трябва да определите, кое за вас е важно и да вземете решение. Щастлив период ще е за тези, които са сами, а за обвързаните може да има напрежение в семейния живот. В края на годината ви очаква успех в ежедневната работа. Справяте се със земните дела чрез стройна организация и администриране. Вървите спокойно, изкачвайки се нагоре по стълбата на кариерата. Получавате финансови средства по стари договори. Трансформацията и преобразованията вървят по стабилен план. Успявате да получите мощна помощ от другите. Период на професионално развитие. Успешна година, година на активна работа, с получаване на полагащото се възнаграждение!

Астролог: Тамара Бикова

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.3
52
44
35
24
10
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
светла
светла
18.01.2014 03:50
нищо такова не се случи само лъжете
0
0
Lili
Lili
30.06.2013 18:14
Дай Боже!Всичко да е най-доброто и по най-добрия начин за всички ни!
2
0
Тезджан
Тезджан
04.05.2013 14:24
Много е точно дано.
1
0
гери
гери
02.05.2013 01:05
даи боже! от сърце се надявам да ме вземат на желаната от мен работа!
1
0
йордан
йордан
27.03.2013 15:30
Чул те гопод, айде и на близнаците да ни потръгне вече! Амин....!:-)
1
0
Dasi
Dasi
01.03.2013 09:33
Амин дай Боже!
1
0
Sisi
Sisi
30.01.2013 13:33
Дано всичко написано да се сбъдне ,че и на мен от 3 години насам само назад ми върви :-)
1
0
Искрен
Искрен
13.01.2013 23:41
Наистина се надявам това което казахте (написахте) да се сбъдне! През много трудности преминавам и това което прочетох ми даде малка надежда!
0
0