sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Зли сили и енергия»Уроки и урочасване при деца

Уроки и урочасване при деца

Пламена M.Пламена M.
Джедай
983527
Уричасване на дете
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Петър Димков е български народен лечител, занимаващ се главно с билколечение и народна медицина. През битието си дава много съвети и рецепти за природолечението, природосъобразния начин на живот, както и за множество духовни практики. Има солидно количество издадени книги, както и документален филм, направен за него.

Когато говори за уроки и урочасване, П. Димков уточнява, че най-податливи на това „подло хипнотизиране” са децата или хората със слаба воля. Признаците, по които се познава, че едно малко дете е урочасано, са изцъклянето на очите, вдигането на температура и болките в главата, както и чувството на гадене. Стомахът се свива, може се стигне дори до повръщане на зелено.

Като начин за предпазване, известен още от древни времена, е връзването на малък талисман с по едно зърно нишадър и ситно мънисто на главата и на гърдите. То отвлича силата на лошия поглед.

Друга предпазна мярка е да не позволявате на никого да целува детето. Ако все пак това се наложи и дадете детето си в ръцете на познат или роднина, след това внимателно следете реакциите му. Ако то прояви симптоми на урочасване, повече никога не давайте на този човек да го доближава или докосва.

Урочасване

Ако установите, че детето е урочасано, веднага измийте лицето му със светена вода. Може и с „жива вода” /за нея се взема една паничка чиста вода и в нея се загасват 2-3 живи въглена/, като едновременно с това се произнасят благоговейни думи, като например: В името на Бога на Мъдростта, в името на Бога на Истината да се пречисти и освети тази вода, за да се измие от лицето и ръцете на детето ми лошите мисли и чувства на урочасалия го.

След това се умиват и ръцете на детето и му се дава да отпие три пъти от тази вода. Трябва да се повтори три пъти: Измий очи зли, измий очи от уроки. Когато направите и това, останалата вода се изплисква или зад главата на урочасания, или пък по някоя котка или куче.

По съвета на Петър Димков, след тези ритуали майката трябва да лизне с езика си 2-3 пъти челото на детето, от веждите към косата. Ако ли не, да лизне палеца си и да направи същото движение с него. През това време да повтаря наум една от двете горепосочени фрази.

Когато всичко е направено, детето се поставя на легло и се прекръства с парче каменна сол с думите: В името на Бога на Любовта, на Бога на Мъдростта, в името на Бога на Истината да се очисти детето ми, урочасаното /казва се името на детето/ от лошите мисли и чувства на урочасалия го. След ритуала солта се хвърля в огъня, като се казва: Както се пука солта, тъй да се пукат лошите очи, урочасали детето ми.

Ако урочасването е било много силно, е нужна и специална молитва. Застава се пред икона или кандило - каквото имате вкъщи, и се произнася Молитва за болен от уроки: Господи, Боже мой, Царю на вековете, Вседържител и Всесилен. Ти всичко правиш и преправяш само по едно желание. Ти седем пъти Си обърнал в роса разпалената пещ и пламъка на Вавилон и Си запазил невредими и тримата момци. Ти лекар Си и изцелител на всички, които на Тебе се надяват. На Тебе се молим и от Тебе просим.

Премахни, изгони и отнеми всяко дяволско влияние, всяко сатанинско помрачение и нападение и всяка лукава хитрост и вреда, както уроките на злодеи и лукави човеци от Твоя раб /Твоята робиня/, /казва се името/, които са станали жертва поради хубост, смелост или благополучие или поради ревност и завист от зли очи. Сам Ти, човеколюбиви Владико, простри властната Си ръка и силната Си върховна мишца, посети това Твое създание и Му изпрати мирен, силен, верен ангел-пазител на душата и тялото му /ѝ/, който да забрани и премахне от него /нея/ всяка вреда и уроки, станали от вредности и завистливи човеци, та запазван /запазвана/ от Теб, Твоя раб /робиня/ невредим и здрав /невредима и здрава/ с благодарност да те възпява и да казва:

Уроки и урочасване при деца

Господ ми е помощник и няма да се уплаша. Какво ще ми стори човек? И още: Няма да се уплаша от зло, защото Ти си с мене, Бог на моята поддръжка, силен и властен началник на мира, Отец на бъдещия век.

О, Господи, Боже наш, съжали твоето създание и избави Твоя раб /Твоята робиня/, /името/, от всяко зло, от всяка вреда и изпитание и от огъня, що става от уроки. Запази го /я/ от всички гореказани зли неща, заради молитвите на благословената и славна Владичица наша, Богородица, и вечна Дева Мария, заради застъпничеството на светловидните ангели и заради молитвите на всички светии. Амин.

През следващите дни за окончателно отърваване от урочасването се препоръчва консумацията на растителна храна без месо, като всяка вечер се чете и дадената молитва.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
55
46
33
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
28.05.2019 07:58
Paзвaлянe нa мaгия,paзĸpивaнe нa мaгия,нaмиpaнe и извaждaнe,pитyaли зa зaщитa,тexниĸи зa пpeдпaзвaнe,ypoĸи,пpoĸлятиe,чepнa мaгия. Teлeфoн 0882 355 306 Шaмaнa. Caйт mаgіа-bg.соm
0
0
Дон Киркорио
Дон Киркорио
31.03.2013 19:49
Не си патил и з атова не вярваш... Плюй у пазуки...
10
3
ninabarabina
ninabarabina
20.12.2012 17:54
Така и никой не успя да ме накара да повярвам в това урочасване,или пък факта,че като имаш мънисто,оченце,червен конец ще те ''предпази'' от уроки,магии и тем подобни!
4
6