Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Предсказания и Пророчества»Предсказания според вечния календар

Предсказания според вечния календар

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k875
Предсказания на вечния календар
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Според вечния календар България е от страните, които ще бъдат закриляни от висши сили и въпреки бедствията, които ще се случат на много от държавите по света, нашата ще бъде пощадена от разруха.

Според вечния календар всичко от първи до двадесет и втори век е предсказано така, както ще се случи. Доказателства за това са събитията през изминалите векове, които са били предсказани от вечния календар.

Сред тези предсказания например е било, че през двадесети век ще бъде измислен начин да се разпознават престъпниците при правенето на техни изображения по специален начин. И това е точно така, тъй като през тридесетте години на двадесети век са изобретени фотографиите на Кирлиан, които показват аурата на хората.

Според вечния календар през двадесет и първи век ще започне изграждането на небесен град, който ще бъде завършен след около век. В този небесен град ще живеят само избрани според вечния календар.

Време на Земята

Според вечния календар например деветнадесети век е времето на най-голямото развитие и благополучие. И точно в това време се появяват най-значимите произведения на изкуството и се правят най-интересните открития, които напълно променят живота на човечеството.

През двадесети век според вечния календар има упадък, и това е периодът на големите войни, взели милиони жертви. Двадесет и първи век според вечния календар е продължение на деветнадесети век в науката и изкуството. Тогава ще се слеят всички държави в една, според пророчествата на календара.

През двадесет и втори век, когато ще е завършен първият небесен град, ще последва строежа на много нови небесни градове, в които ще живеят земни жители.

Законите на човечеството ще претърпят силна трансформация, а човек ще може сам да създава нови видове животни и растения. Начинът на мислене на хората ще претърпи големи промени.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
510
411
36
23
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Албена
Албена
21.02.2022 22:26
Това е добрата новина, че няма съм жива :)
0
0
6u6i78
6u6i78
20.05.2013 11:24
И по-добре, че няма да сме живи!
10
0
LinaViraAssaAmy
LinaViraAssaAmy
04.12.2012 19:09
Сега е 21 век началото,а до 22 век има още доста години!
2
1
автор
автор
04.12.2012 19:03
много добре звучи, но едва ли ще доживея да видя какво ще се случи 21 век !!!
7
2
Юлия
Юлия
06.10.2014 14:11
"Законите на човечеството ще претърпят силна трансформация, а човек ще може сам да създава нови видове животни и растения. Начинът на мислене на хората ще претърпи големи промени."

Това е вече факт. За съжаление негативен. Няма истински морални ценности. Всеки може да чука все що мърда, без оглед на последствията. Безнаказано се извършват всякакви генетични престъпления. Клониране не само на овцата Доли, но и на човешки ембриони. Смесване на човешки с животински, растителни и вирусни ДНК. ГМО трови човечеството и го превръща в стерилно стадо. Имаме си гей-паради, хомосексуалисти, които са прикрити педофили, но осиновяват деца..., женят се, кипрят се, лиготят се.Законите защитават корпорациите. Те са алчни, нагли, жестоки и безмилостни. Убиват Природата и подлагат на геноцид хората. Финансират преврати, "революции" , войни, за да заграбват все повече и повече. Целта е хората се обезличават и да се губи националната идентичност , бит, култура, традиции. Сребролюбието и жаждата за власт и материални облаги оскотява хората. Урбанизация и пусти села, безработица, мизерия и престъпност. Наркомания, проституция, алкохолизъм и духовно бедни същества. Ин витро с чужди яйцеклетки, сурогатни майки, приемни семейства, социални служби, които отнемат деца, за да ги дадат на гейове....Убийства на хора, за да им бъдат отнети органите за донорство на богати "потребители".
Така че, ако не видя продължението на този разпад на обществото и унищожението на цивилизацията ще е по-добре. Ако не видя как по улиците са разхождат кентаври, а в басеините плуват русалки няма да е голяма загуба. Не е за съжаляване.
А за небесните градове. Там ще живеят богатите евреи-ционисти, докато робите в колониите ще работят и ще се молят за малко храна и вода. Защото рептилите това искат и го постигат с Новия Световен ред.
Но отговорността, дали ще го допуснем е наша!!! Мислете! Не летете в облаците!
45
1