sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Какво значи, ако сънуваш мухъл

Какво значи, ако сънуваш мухъл

Нина НордНина Норд
Джедай
760565
Храни с плесен

Ако в сънищата си виждате продукти, покрити с плесен, това означава, че в реалния живот вие рискувате да изпуснете подходящия момент. Яви ли ви се такъв сън, трябва да сте много внимателни, защото ще ви е много трудно да наваксате пропуснатото.

Сън, в който виждате плесен върху стените на дома си, ви подсеща, че е крайно време да преразгледате отношенията си с хората, с които живеете. Може вината за напрегнатите ви отношения да е в тях, но помислете какво можете да направите, за да изгладите нещата.

Плесен на тавана означава назряване на сериозен конфликт, най-вероятно във вашата работа, който може да се реши във ваша полза, ако се концентрирате при решаването му и се възползвате от приятелски съвет.

Ако млада жена усети миризмата на плесен в съня си, това е предупреждение, че трябва да се пази от необмислени постъпки. Миризмата на плесен подсказва, че ви очакват финансови загуби заради забавяне на важна работа, която не сте свършили навреме. Този сън ви подсеща да станете по-активни и динамични в работата си.

Сънища

Ако в съня си видите плесенясали плодове, това е знак, че ще се разминете с голяма радост. Плесенясалите зеленчуци насън предвещават неочаквани неприятности в службата.

Ако в съня си видите плесенясал хляб, това говори за лишения и евентуални проблеми със здравето. Ако в съня си ядете хляб с плесен, това означава, че в реалността сте допуснали голяма грешка и сте обидили някой близък човек.

Ако виждате насън предмети от бита, които са покрити с дебел слой плесен, това означава, че не правите правилните преценки за сложна ситуация, в която сте въвлечени.

Ако в съня ви всичко в дома ви е покрито с пласт мухъл, това е знак, че ваши приятели ви мислят нещо лошо и се прикриват под маската на лицемерна любов. Внимателно преценете кои са истинските ви приятели и кои са използвачи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest