sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Камъни за благополучие

Камъни за благополучие

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Камъни за благополучие
Луксозна кутия за бижута и часовници-19%
Препоръчано за теб:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
44.00 лв.
Виж ››

Едни от камъните, които най-силно привличат благополучието към собственика си, са тюркоаз, перли, нефрит и топаз. Диамантът привлича не само благополучие, но също така и могъщество.

Лунен камък, аметист и гранат също са подходящи за използване като талисмани за привличане на благополучието. Такъв ефект имат и бижутата и талисманите с александрит, изумруд и лазурит.

Талисман от корал, малахит и кехлибар също може да се използва за привличане на благополучието. Талисманите могат да се носят като бижута, а също така и в специални торбички, които ще засилят магическото им действие.

За да привлече благополучието, талисманът трябва да се сложи в торбичка от плат, която да е завързана с ленени конци. Оранжевият ленен конец, който използвате за връзка на торбичката с камъка-талисман, ще привлече благополучие в дома ви, а светлосиният – благополучие, свързано с работа.

Камъни талисмани

За да ви носи щастие талисманът от скъпоценен или полускъпоценен камък, трябва да направите ритуал, с който да го превърнете във ваш защитник и помощник.

Талисман на благополучието е камък, който трябва винаги да носите близо до тялото си. Ритуалът за превръщане на камъка в талисман се прави в понеделник по пълнолуние или при нарастваща луна.

Необходими са две свещи – една червена и една черна, черен оникс и етерично масло с аромат на лотос. Намажете черната свещ в основата с маслото и мислете за всичко, което искате да махнете от живота си.

Намажете червената свещ в горната част, като мислите ви трябва да са насочени към привличане на благополучието. Сложете черния оникс между двете свещи. Запалете първо червената, а после черната свещ.

Вземете камъка, който искате да превърнете в свой талисман, и го подръжте първо над черната свещ, а след това над червената. Кажете 3 пъти: „Освещавам те като мой талисман”. От този момент нататък можете да го използвате като талисман за благополучие.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest