sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Камъни за любов

Камъни за любов

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Камъни за любов
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Според древните вярвания всеки камък има своите свойства. Някои камъни имат вълшебното свойство да привличат и да запазват любовта.

Те се използват като любовни талисмани. Ахат привлича любовта, когато се използва камък с различни по цвят линии.

Аквамарин е известен като камъкът на влюбените. Неговата сила дарява с любов влюбената двойка. Този камък помага за съхраняване на чувствата за дълго време.

Човекът, на когото подарите аквамарин, няма никога да ви забрави. Този камък връща постоянно мислите на собственика си към този, който му го е подарил.

Диамантите са известени от древността с магическите си свойства и особено с това, че привлича любовта. Диаманти имат силата на любовен талисман само ако се носи на врата или на лявата ръка. Този камък дарява жената с добродетел, а мъжа – със смелост.

Берилът помага за поддържане на постоянство в чувствата. Ако усещате, че сте ревниви, берилът е идеален за подарък на половинката ви, защото ще я пази от изкушението да ви изневери. Берилът е камък, който подаряват в знак на вечна любов и преданост.

Рубини

Тюркоаз също е камък, който пази любовното щастие. Ако и вие, и половинката ви имате бижута с тюркоаз, ще бъдете щастливи дълго време заедно. Мъжът може да носи камъка в джоба на панталона или сакото си, тъй като той не е от най-подходящите за мъжки бижута.

Сапфири са известни като камъкът на верността, той носи щастие в любовта. Подарете бижу с този камък на половинката си и любовното щастие винаги ще е с вас.

Гранатът е камък, който е известен като камъкът на щастливата любов. Като талисман се носи пръстен с този камък.

Рубин е подходящ за любовен талисман и се смята за символ на нежна взаимност в чувствата. Подарете бижу с този камък на своята половинка и бъдете сигурни, че дълго време чувствата й ще останат непроменени.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
55
47
32
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
meri
meri
26.10.2013 17:32
Имам рубин подарък от съпруга ми,но не бих казала,че чувствата ми не са променени.Напротив с времето всички чувства угаснаха...
0
0
eli
eli
05.11.2012 11:19
да наистина липсва розовия кварц.Щеше да ми е интересно да прочета и за него ..след като го притежавам :)
2
0
Ив
Ив
04.11.2012 09:52
Защо не виждам розовия кварц, се пак него предимно използват като камък на любовта. Той е нежен красив и наистина носи само хубави чувства :)
1
0
LinaViraAssaAmy
LinaViraAssaAmy
03.11.2012 23:32
Хубава статия щом разказва за начин за запазване на любовта!
0
0