sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Вярвания, Традиции и Обичаи»Как да се отървем от взимане на дългове

Как да се отървем от взимане на дългове

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Пари
Луксозна кутия за бижута и часовници
Препоръчано за теб:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
Виж ››

Ако напоследък често взимате дългове и не можете да излезете от омагьосания кръг на постоянно взимане назаем, за да връщате на други хора, ще ви помогне специален магически ритуал.

Този ритуал подобрява финансовото ви състояние, за да не ви се налага повече да взимате дългове. Трябва да го правите всеки път, когато взимате пари от някого, но не назаем, а като заплащане за работа. След като вземете парите, приберете ги в портфейл, без да ги прегъвате, или ако нямате портфейл, между листовете на книга или тефтер. Важното е банкнотите да не се мачкат.

Преди залез слънце подредете парите в центъра на масата. Протегнете ръце над тях, като съедините показалците и палците на двете си ръце. Представете си как от тези пари пораства дърво, което вместо плодове има банкноти. Съберете парите от масата и ги сложете на тъмно.

Отчаяние

На сутринта, веднага щом станете и преди да сте се облекли за излизане, извадете парите, отделете една банкнота, която няма да харчите изобщо – тя ще привлича парите към портфейла ви. Сложете я в портфейла и не я вадете оттам.

Не я прегъвайте, банкнотата трябва да е гладка и чиста, а не смачкана или прегъната на две или на четири. Само така ще може да привлича пари към вас.

През следващите две седмици където и да плащате, не давайте на никого пари в ръцете. Оставяйте ги на място, откъдето може да ги вземе. Дори ако дадете на някого пари назаем, ги оставете на масата, за да си ги вземе оттам.

Помнете, че след залез слънце не се дават пари, нито се взимат пари назаем. Най-добре е да се взимат и да се дават заеми преди обяд.

Не взимайте назаем суми, които се делят на числото две. Не взимайте никога пари назаем във вторник, защото ще възникнат трудности при връщането им. В понеделник не искайте от никого пари, защото ще останете без пари десет години.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
55
46
35
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Mitko
Mitko
24.10.2012 14:55
Ето и нещо по-практично:
0
0
LinaViraAssaAmy
LinaViraAssaAmy
01.10.2012 17:27
Аз имам друго предложение за идване на пари във вашите ръце и във вашата къща. Всеки ден когато се приберете в къщи извадете жълтите стотинки и ги оставете някъде в къщата независимо къде. Не ги пипайте и не ги ползвайте за харчене. След известно време вместо жълти стотинки в портмонето ви ще има само едри пари.
13
0