Полезни магически съвети

Нина НордНина Норд
Джедай
760565
Полезни магически съвети

Ако следвате тези елементарни магически съвети, ще помогнете не само на себе си, но и на близките си, ще ги предпазите от превратностите на съдбата и от зли мисли.

Счупи ли се съд или огледало, веднага го изхвърлете, не го дръжте в дома си. Същото важи и за напукани огледала, чаши, чинии и други съдове. Всеки предмет, който е изгубил целостта си, ще привлича неприятности в дома ви.

Не дръжте в дома си кожи на животни, проснати на стената или на пода – те са източник на мъртва и лоша енергия, магия и могат да ви навредят по някакъв неочакван начин.

Опитайте се да поддържате чистота в дома си, защото злите тъмни сили обичат купищата натрупани предмети и мръсотията.

Винаги внимавайте, когато купувате чуждестранни сувенири. Някои африкански и източни маски и статуетки могат да са източник на негативна енергия, черна магия и проклятия.

Не давайте бижутата си на никой дори за кратко време. Не купувайте носени неща, особено обувки. Не подарявайте снимката си на хора, които не познавате много добре.

След връщане от гробище се преоблечете

Когато се връщате от гробище, винаги се изкъпвайте и добре изперете всичките си дрехи. Дори едно листенце, залепнало за обувката ви, може да ви навреди. Друг магически съвет е да не слагате снимките на мъртви роднини близо до снимките на живи хора.

Когато ядете хляб, не го режете, а го късайте с ръце. Така той не губи енергийните си качества. Избягвайте консумацията с метални лъжици, предпочитайте дървени, които запазват жизнената енергия на храната.

Пийте топлите напитки от широки купи. Парата, която излиза от купата, е полезна за лицето, а рефлекторните зони върху дланите на ръцете, които се докосват до топлата купа, предават енергия на органите.

Много важен магически съвет е малките деца да не спят в една стая със стари хора. Още по-силна е забраната за спане в едно легло със стари хора. По време на сън децата отдават мощно младата си енергия и получават тази на старите хора. След такъв сън децата се чувстват много зле и лесно могат да се разболеят.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
510
47
35
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Monny Monsterr
Monny Monsterr
27.02.2014 01:08
Според мен също е вярно. Аз вярвам, че всяко живо същество има душа, а всяко неодушевено има енергия, която влияе на всички ни. Чувала съм и нещо за дрехите и другите неща, които носим: никога да не харчим абсолютно всичките си пари за нещо, примерно тениска, защото винаги когато носим въпросната тениска ще сме закъсали с парите (за момента). Затова аз винаги си държа късметлийска монета.
5
1
Ния
Ния
27.02.2013 20:00
Като е простотия, защо го четеш? Според мен е вярно, защото аз съм ги изпробвала и са верни.
10
3
LinaViraAssaAmy
LinaViraAssaAmy
07.10.2012 21:13
То бива бива простотия, ама чак до там не съм и очаквала!
Вярвайте в себе си и в Бога,а не в предмети!/магистър по богословие/
6
9