sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Характер на Стрелците

Характер на Стрелците

DesislavaDesislava
Джедай
3868
Характер на Стрелците
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Стрелците имат положителна перспектива за живота, те са енергични, гъвкави, предприемчиви и с желание да разширят своя опит извън физическите измерения. Те се радват на пътуването и проучването на света, още повече, тъй като техните умове са постоянно отворени към нови измерения на мисълта те са доста прогресивни личности. Те са основно амбициозни и оптимистично настроени личности и продължават да бъдат такива, дори и когато техните надежди са осуетени. Тяхната силно идеалистична природа също може да страда много от разочарования, без да бъдат засегнати пряко от тях. Те са почтени, честни, надеждни, щедри и искрени, със силно чувство за справедливост. Те обикновено са на страната на аутсайдера в обществото, те ще се борят за всичко в което те вярват и са готови да бъдат непокорни. Те балансират лоялността с независимост.

Стрелците обикновено са скромни и често са религиозни, със силно чувство за морал, въпреки че те са склонни да прекрачват етичните кодекси. Те имат не само дълбоки, а също така и широко вариращи умове, оборудвани с далновидност и добра преценка, и те могат да бъдат остроумни оратори. Те обичат да инициират нови проекти (те се проявяват, като отлични изследователи) и имат желание да развиват концепции, които са нови за тях. Стрелците мислят бързо, интуитивни са и често оригинални, но са по-добри, когато работят с колеги, които допълват техните собствени характери. Те са със силна воля и добра организация, комбинация, която им дава възможността да донесат на всеки проект успех и успешен край. Тяхната щедрост може да се балансира от тяхната изключителна грижа.

Стрелците са пламенни, искрени и ясени в любовта, обикновено са конвенционални в контрола на сексуалната си природа. Ако техните бракове са успешни, те ще бъдат верни съпрузи и снизходителни родители. Те често са изправени пред избор в кариерата си, за да поемат живота си за сметка на любовта на своя съпруг и семейството си. С другите лични взаимоотношения, те рядко са надеждни. Те обаче може да бъдат импулсивно ядосани, но за сметка на това знаят как да бъдат прями и точно какви изрази да използват за да наранят своите противници. От друга страна те са великодушни и прощават лесно, много отговорни са когато се грижат за възрастните хора в семейството.

Стрелците успяват в широк кръг от професии. Те са естествени учители и философи с талант за разясняване на моралните принципи и закони, които изграждат вселената. Това им помага да бъдат успешни духовници от една страна и учени, от друга. Правото и политиката им отиват, както и обществени услуги, социалната администрация, връзките с обществеността и рекламата.

Пороците на които Стрелците са склонни са гняв, издребняване и нетърпение. Те могат да бъдат взискателни, властни и неразумни на работното място, обичат да се хвалят, вулгарни са и екстравагантни в личния си живот. Тяхното безпокойство, ако е прекалено, може да застраши повече, отколкото собствената им стабилност.

Стрелец управляват бедрата и областта на опашката, те страдат от заболявания на ханша и бедрата и са отговорни за ишиас и ревматизъм. Предполагаемият недостиг на силиций в тяхната физика може да им даде лоша кожа, нокти и коса. Тъй като те често са спортисти, които се отдават на опасни занимания, те са податливи към произшествия, които възникват от тях.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
512
410
39
25
10
Дай твоята оценка:

Коментари (15)

Изпрати
Петко
Петко
10.11.2015 10:39
Единственото, нещо на което отговаря дадена личност е зодиакалната характеристика, в малка или голяма степен. Например телците са инати, близнаците са двулични, стрелците са директни и т.н. Аз например съм стрелец и обожавам да пътувам, но това че я има тази характеристика само за моята зодия, не значи че и другите знаци не обичат. Аз поне не познавам такива хора. И понеже съм много директен, ще кажа че много се чудя на простия акъл на хора, вживяващи се толкова много в някакви си знаци. Всичко е до характер и възпитание.
1
0
aliveDevila
aliveDevila
20.12.2014 23:04
Защо познавам само неморални и подли стрелци... Справедливостта им е винаги с егоистична цел и до там. :)
4
1
Камелия Накова
Камелия Накова
31.08.2014 10:46
Много точно.Единствените по-търпеливи от нас в зодиака са козирозите... Ала са и много агресивни,когато им дойде до гуша... Ние сме по-напред с точките,защото дори когато ни е дошло до небето,запазваме хладнокръвие и се правим, че нищо ни няма.. и умело прикриваме болката си. Аз така мисля :) права ли съм?
8
1
ВЕЛИЧКО ТОДОРИНОВ
ВЕЛИЧКО ТОДОРИНОВ
14.11.2013 01:50
НАЙ СИЛНАТА И ПРОЗОРЛИВА ЗОДИЯ СМЕ.....
10
1
Валентина Колева
Валентина Колева
13.10.2013 09:54
Това е първия точен хороскоп за Стрелеца-т.е.-за мен!В моето семейство сме 5-ма представителя на тая зодия приличаме си и мога да потвърдя,че има значение зодиакалния знак!
6
1
гери
гери
21.03.2013 20:12
...много точно казано...обичаме авантюрите, но и морала; за съжаление често ни смятат за наивни, когато простим на някой, който ни е наранил...
5
1
J. Palmer
J. Palmer
21.03.2013 15:52
Много вярно. Бих добавил че както прощаваме така и може да сме убийствено отмъстителни. Особенно мъжките представители! Не знам за другите но на мен като ми стъпят на килимчето без покана вадя стрелите намазани с отрова от скорпион който съм убил няколко часа преди това #===>
5
0
Йо
Йо
14.09.2012 09:39
Това е много точно.
2
0