sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Характер на водолеите

Характер на водолеите

Характер на водолеите
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Водолеят е изключително труден за описване характер, макар замисляйки се, повечето водолеи, които познавате, да имат сходни черти. Той може да прояви някакво качество, което сте смятали, че не притежава в момент, който изобщо не сте очаквали.

Водолеят много държи на себе си и на свободата около себе си, независим по характер и често пъти определян като самотник. Но това едва ли може да бъде прието за истина – водолеят може да бъде душата на компанията, ако пожелае. Всичко се крие в „ако пожелае”.

Независимостта на хората от този зодиакален знак е толкова силно откроена, дори на моменти изглежда, че водолеят има нужда само от себе си и никой друг. До някаква степен това е вярно. Понякога има нужда от усамотение и лично време, но той не би могъл да живее без близките си хора.

Лесно раними водолеите се опитват да скрият това, тъй като го смятат за недостатък. Не обичат да се разкриват, защото смятат, че това ги прави твърде уязвими. До някаква степен това може да се смята за минус в характера на водолея, тъй като трудно би се изградила каквато и да било връзка, ако не се разкриваме изцяло.

Силно изразената индивидуалност на водолея често пъти го подтиква да бъде различен и това понякога изумява хората около него. Изключително иновативен, способен и оригинален, водолеят обича различното и нестандартното.

Голяма част от водолеите са мълчаливи и преценящи ситуацията, особено в непозната среда. Изглеждат високомерни, скучни дори понякога строги, но след като притеснението мине и ситуацията бъде анализирана, водолея разкрива част от своя характер.

За да твърдим, че познаваме водолей добре, трябва да сме изживели един цял живот с него. Каквото и да се казва или изписва онова, което най-точно и цялостно описва водолея като характер, е непредсказуемост и независимост. Всичко останало остава на заден план. Ако не го задушавате и му давате възможност да бъде себе си, водолеят може да сътвори чудеса за вас.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
541
432
311
26
10
Дай твоята оценка:

Коментари (26)

Изпрати
Потребител#206287
Аз съм Водолей и съм точно такава!
4
0
Елена
Елена
29.06.2015 16:11
Водолей!Страхотно!Дори и аз се изумявам как постъпвам в даден момент.Непредсказуеми дори за самите нас!Най-удивителните черти с които се гордея са честност, преданост и своенравие.Никой не може да ми каже какво да правя и никога не прощавам предателство.Свободата....никой не ми я отнема.Съпруг - Стрелец, с който живея волно като птица.
36
4
пламен
пламен
18.04.2015 23:39
напълно вярно :)
18
0
Еми
Еми
11.03.2015 00:06
Аз също съм водолей. Прекрасна зодия, която е събрала толкова много позитивни черти от характера на човек, като доброта искренност , състрадателност, човечност и много други. Лесно печелим симпатийте на хората, без дори да полагаме кой знае какви усилия за това . Също така понякога будим злоба и завист ,защото хората откриват в нас , положителни черти от характера ,които им липсват. Добротата ни е изписана на челото, а фалша и лицемерието не са част от нашият живот.Винаги сме готови да помогнем и го правим напълно безкористно. Като чели сме по добри за другите околкото за себе си. Създадени сме да обичаме хората и света. На външен вид изглеждаме доста младолики , защото поддържаме духа си млад. Обичаме свободата повече от всичко и търсим сродна душа ,която да не одрязва крилете на нашата свобода, защото това е пагубно за нас. Страхотни сме!
80
4
Йорданка
Йорданка
10.03.2015 09:01
Много вярно
38
1
Крас
Крас
14.12.2014 07:56
Е така си е.
13
0
Ана
Ана
10.12.2014 11:58
Непредсказуемост е най-вярното нещо за водолея, от което си страдат околните. Те са интересни, интелигентни и без да се усетиш ги пускаш в живота си и после съжаляваш. Не знаеш в кой момент какво ще измисли - напр. решава да те "изпита", или да те "накаже" и не знаеш кога можеш да разчиташ на него, защото в един момент изчезва, защото може да е обиден, а ти въобще не знаеш какво става. Само това да е - водолеят е обсебващ до побъркване - безогледно и безпардонно. Три пъти съм си патила от водолеи-мъже до степен, в която ти разрушават живота. Мога дори книга да напиша за това. Били много мили - да, така е, докато не те обсеби и после се почва едно избиване на комплекси...
32
10
stefi
stefi
13.02.2016 00:42
v momenta izpitvam bolka ot vodilei da ne ti e na glavata
9
3
от една горда водолейка
от една горда водолейка
10.12.2014 01:37
Ние сме водолей,свързани сме със свободата и новостите. Обичаме да нямаме бариери и за това ги бутаме! състрадателни и често от човечността си страдаме, но сме силни и винаги се изправяме и винаги обичаме с цялото си сърце! аз съм горда водолейка!
42
2
steffi
steffi
06.06.2015 18:55
Ima goliama razlika mejdu myjete i jenite vodolei.
21
2
22596
22596
10.03.2015 23:14
Обичате ама наранявате дори и без повод
16
5