sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Характер на козирозите

Характер на козирозите

Характер на козирозите
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Свобода, свобода и пак свобода. Това е първото, което може да се каже за характера на козирога. Обича да бъде себе си и откровено казано едва ли някой може да го спре и да го накара да играе роля. Свободният дух и природа са едно от най-важните неща, което хората от този зодиакален знак притежават. Рядко успяват да се вмъкнат в някакви норми, те живеят в свои собствени правила.

За разлика от лъвовете, които държат да бъдат на върха от самото начало, козирозите постигат това с много работа и голям труд. Не бързат, не препират нещата, стъпка по стъпка, бавно, но изключително сигурно се отправят към най-горната точка на пирамидата.

Без да се влага някакъв негативен смисъл в тази дума, спокойно може да се каже за козирозите, че те са отнесени. Могат да забравят всевъзможни неща, могат да превърнат всяка ситуация в забавна и смешна, благодарение на умението си да бъдат себе си.

Решава и приема трудностите без много да се оглежда и чуди откъде може да дойде помощ. Като приятел и роднина козирогът е изключително всеотдаен. Особено, ако е част от семейството ви. Понякога не изглежда така и си правим грешни изводи, че е егоист и че вие сте просто антураж, но той винаги намира начин да ви покаже колко много означавате за него и да се извини по негов начин за честата му отнесеност.

Страстта и свободата са водещи в характера на козирога. Не поема много дини под една мишница – поставя цел, работи за постигането й, завладява желаното и продължава със следващата цел. Повечето задачи или цели го объркват и той забравя кое е било първостепенното и най-важното.

Относно разбирателството му с другите зодиакални знаци, най-общо казано, нещата стоят така – козирогът може да се разбере или да не се разбере с когото си реши. След това във ваши ръце стои въпросът как ще го приемете и дали ще пожелаете да имате по-нататъшни връзки с този чудноват зодиакален знак.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
535
426
310
25
10
Дай твоята оценка:

Коментари (19)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
03.03.2019 08:59
Аз съм козирог ,както и брад ми .
2
1
Екатеринчо
Екатеринчо
22.11.2015 04:03
кон със едно руго перфекто!!!!!!
1
1
Диана
Диана
18.08.2015 08:40
Познавам двама от тази зодия-и двамата живеят, за да дразнят околните!
6
15
Соня Игнатова
Соня Игнатова
04.07.2015 18:29
Прекрасна зодия/и мъжете, и жените/....заедно с всичките им недостатъци, та кой ли ги няма.....нищо повече не мога да кажа. Аз не съм козирог.
18
4
Нина
Нина
08.06.2015 08:20
И двамата с мъжа ми сме козирози. Това не е добре, всеки робува на ината си, особено той. Винаги се мисли за прав и никога не се е случвало да се извини, или да признае грешките си. А аз съм от онези, отнесените. Не се вписвам в общоприетото, не влизам в калъпа, в матрицата.
10
2
....
....
30.05.2015 16:02
Аз съм зодия козирог и съм наистина много сводолюбива,егоистка и материалистка .Не мисля за никой друг освен за себе си и за семейството си,макар че винаги съм заобиколена с различни хора,но те не ме интересуват,а просто ги използвам за своята изгода.В главата ми са само пари и пари,готова съм да върша всякаква работа без значение каква е ,стига да получавам повече и повече.Искам да имам от всичко по много и от най-хубавото.Голям недостатък ми е,че не мога да се привързвам към хората и най-вече към мъжете,тъй като не мога да позволя някой да влиза в личното ми пространство.Много хора са идвали и са си отивали от живота ми,но много малко са успявали да се задържат в него.И все пак вярвам,че рано или късно ще дойде някой,който ще остане завинаги.
13
4
Козата
Козата
18.08.2015 15:08
Козичке, и аз съм като теб, но ако позволиш - не се надявай, че някой рано или късно в живота ти ще дойде някой. Трябва упорито да го търсиш, да го грабнеш и въобще не мисли, че ще е за цял живот. Между другото, това е зодията, която дава най-много стари моми и ергени....
8
1
блиоки
блиоки
18.03.2015 20:43
М да напълно вярно е.И аз и мъжът ми сме представители на тази зодия.в началото общуването беше трудно ,но ни действаш е като наркотик...инат да но злоба не.Труден характер изключително упорити,но когато обичаме и вярваме в някой не се спираме пред нищо.За приятелите даваме всичко.За децата си строги но това го позволяваме само ние.
7
1
К.
К.
06.03.2015 11:08
Чудо на чудесата. Аз съм тази зодия. Обичам да чета по темата не за друго, а защото навсякъде пише различни неща. Като за скорпиона- на 2 места хвалби, на 2 места обиди. Може би тук е казано много точно, всеки е индивидуален и това до голяма степен определя дали тежкият характер ще е нетърпим. Има нещо вярно, че зодията оказва влияние, последно време това ми се доказва почти ежедневно. И е вярно, че живеем по собствени правила, до сега не съм видяла козирог, който да влиза в някакви стереотипни норми. А'бе,не сме толкова лоши, само понякога сме нетърпими, инати, инати, инати, инати... инати! Изисква се време, нищо повече, всеки се пречупва и омеква накрая.
16
1