Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Характер на Овните

Характер на Овните

DesislavaDesislava
Джедай
3858
Характер на Овните

Овните са независими личности. Да бъдеш първият от зодиакалните знаци, никак не лесно. Тяхната оптимистична и магнитна личност често примамва другите да следват техния пример, тъй като Овните носят вълнение в живота на другите.

Овните са добри приятели, те винаги са зад своите приятели, с грижа и щедрост и винаги ще ги защитят, ако възникне проблем и винаги ще са там да ги насърчават с естествения си оптимизъм. Овните са активисти. Ако една бизнес идея се появи на пътя им, те са склонни да се потопят в нея. Овните са по-склонни да следват своите мечти и цели. Въпреки това, ако успехът не е незабавен, те са склонни да губят интерес и се отказват лесно. Те са известни с това, че не завършват това, което са започнали. Това се дължи на ниска толерантност към скуката и липсата на търпение.

Независимостта е от ключово значение за Овена, те не обичат да приемат поръчки от другите и се наслаждават на собствените си постижения. Овен лесно се обижда, дори и от направени коментари. Овните са самостоятелни, както и егоцентрични, ако те не обръщат внимание на чувствата на другите. Овен може лесно да се превърне в развалена плоча за другите. За да не препречите пътя му, Овенът ще каже една лъжа, стига да изглежда изгодно за него. Те обаче, не са много добри лъжци и другите хора, обикновено могат да разберат, ако те лъжат.

Под силна, независима повърхност на Овните може да попаднете много често на несигурност. Овните оказват твърде голям натиск върху себе си, като по този начин достигат до самостоятелно съмнение обаче, природния оптимизъм и ентусиазъм изпреварва това и несигурността може никога да не стане известна за другите.

Овен е първият от зодиакалните знаци. Овните са склонни да рискуват във всичко и да оставят впечатление в другите, че те са вълнуващи, жизнени и приказливи. Овните са склонни да живеят един приключенски живота и твърде много обичат да са център на вниманието, но и с право, тъй като те са естествени, уверени лидери. Те са ентусиазирани за постигането на своите цели и с тях можете да се насладите на тръпката. Овните са много импулсивни и обикновено не мислят, преди да действат - или да говорят. Твърде често Овенът ще каже, първото нещо което се появи в главата му и обикновено до края израза съжалява за това, а понякога и по-късно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
517
49
35
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (37)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
08.08.2018 17:08
Аз съм овен и имам много общо с написаното
0
1
popilota
popilota
01.04.2014 11:37
Вие сте луди човек е такав какъвто иска да бъде....зодия или не ...важно е какво си осъзнал за самия себе си ...не какво ти казват че трабва да си според зодията обществото и т.н....аз съм Овен...
5
2
kjhghy
kjhghy
08.08.2015 22:38
Характера на един човек не зависи само от зодията. Има много неща, които разкриват различни аспекти от нас, като асцендентта, луната и други неща. Зодията не е всичко, но и тя има особено голям ефект върху човека.
3
0
kiwi
kiwi
24.03.2014 10:44
Ако не сме ние ... скука ;)
9
0
хихи
хихи
28.02.2014 18:46
Мн вярно
4
1
Shaibata
Shaibata
06.01.2014 20:44
Всеки е различен и аз съм овен, но ви гарантирам че съм не 100% а 200% по различен от всички Овни и други зодии...
2
0
Б.Р
Б.Р
04.06.2015 13:29
Приятелю това доказва че си истински овен.Всеки овен си мисли че е изчезващ вид истински мъж определено го знам от собствен опит
4
0
един овен
един овен
27.12.2013 01:43
О, боже, колко много истина...Аз и съпругата ми сме овни. Съжителството ни е трудно, но животът ни е интересен....БОЙ с рогата му е майката..!
7
1
Овенът
Овенът
09.12.2013 18:10
Дида и аз не съм съгласна с теб.Овните са достойни хора.Не както ти ги описваш.Те не исползват хората и не са материалисти.Ако съдя по думите ти явно някой овен е разбил сърцето ти и си останала такова впечатление,но не е вярно.Това е пряка обида за мен и за всички овни,защото знаем,че не сме такива каквито ни описваш.Не напразно сме първи.Аи ти недей много да се обясняваш щото като те гледам ти си по голяма материалистка и лицемерка от нас.Така че не дей да се обаждаш.Мила бях но като го прочетох няколко пъти се обидих.
5
1
Твърдочерепен!
Твърдочерепен!
23.11.2013 23:40
Овните са Солта на Живота! Искаш ли нещо да тръгне и стане -остави го на Овена! Хитлер бил овен,може! И Чарли Чаплин също! И Александър Македонски също! И Ленин също(на границата)! И всички честни водачи, също! Има и други достойни зодии! Иначе би било скучно и рогато. Това е,моля!
7
0
Мари
Мари
12.12.2014 18:54
Много си прав.
2
0