sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Кармичен хороскоп

Кармичен хороскоп

Нина НордНина Норд
Джедай
760565
Кармичен хороскоп
Луксозна кутия за бижута и часовници
Препоръчано за деца:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
Виж ››

Кармичният хороскоп помага по-точно да се определят задачите на отделния човек в сегашния му живот, както и мисията му в това прераждане.

Кармичният хороскоп е построен върху циклите на слънчевите и лунните затъмнения. В него се описват кармичните задачи по преодоляването на слабите ви места, лошите ви навици, които са с вас в различните ви прераждания.

Идва обаче момент, в който трябва да изоставите тези навици, защото те ви лишават от свободата да правите сами избора си и ви обричат на страдания.

В такива случаи кармичният хороскоп ви помага да се видите като в огледало. Той ви показва вашите недостатъци и вашите грешки.

Когато човек се ражда, Слънцето влияе върху характера му – оттам са знаците в зодиака. Кармичният хороскоп се прави, като се отчита положението на лунните възли.

Съществуват два лунни възела. Единият е известен като Изгряващ, или Северен лунен възел, а другият е Залязващ, или Южен лунен възел.

В Индия те са известни като Раху – Главата на Дракона и Кету – Опашката на Дракона. Раху, Изгряващият възел описва програмата на развитие на душата, а Кету – Залязващият възел – описва това, което вече е направено.

Не се препоръчва да се връщате към това, което вече сте постигнали, но е добре да използвате натрупаните знания от минали прераждания.

Кету се движи срещу часовниковата стрелка и преминава през целия зодиакален кръг, известен като Драконов кръг, за 18 години и 7 месеца. Както определяме характера си по Слънцето, така можем да определим кармичната си мисия по Изгряващия лунен възел.

Кармичен хороскоп Риби

Кармичният хороскоп показва това, което трябва да направите, каква е мисията ви на Земята. Трябва да сте наясно, че изпълнението на мисията ви гарантира щастлива съдба.

Кармичната астрология учи, че всеки човек минава последователно през цикли от дванадесет превъплъщения, като получава в края на всеки цикъл благоприятна възможност за освобождаване от кармични връзки. Цикълът започва под кармичния знак на Риби и завършва с Овен. Във всяко превъплъщение ползвате опита от предишните и имате шанс да развиете новите си възможности.

Мисията на кармичните Везни например е да се научат да оценяват прекрасното, а на Девата – да развият трудолюбието. Ако в края на цикъла не е достигнато освобождаване от кармичните връзки, дванадесетте превъплъщения се повтарят отново.

Прочетете още за астрологията и фазите на луната.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.6
58
418
312
26
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
danaila12
danaila12
01.07.2013 12:31
малко над коментарите в ляво където пише "още по темата" щракни на Кармичен хороскоп там го има за Близнаци и за другите зодии
16
8
Маринов
Маринов
06.08.2012 15:29
Супер, но каква е мисията на Близнаците?
10
2