Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Магии, Вещици и Проклятия»Имам направена магия, какво да правя?

Имам направена магия, какво да правя?

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k875
Имам направена магия, какво да правя?
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Ако мислите, че ви е направена магия, можете да я премахнете с определени ритуали и действия. Трябва само да спазвате строго реда на действията на ритуалите.

Редът на действията е следният: времето, подходящо за развалянето на магията, не е от значение, но все пак трябва да знаете, че най-добре действат ритуалите срещу магия при намаляваща Луна.

Магията се премахва след повтаряне на определени думи не по-малко от три пъти на ден в продължение на пет дни. Добре е тези думи да се изричат над вода и с тази вода да се пръскате вие или човекът, на когото е направена магията. Думите, които трябва да повтаряте, са: „Пречиствам се от магията с помощта на водата, която пречиства всичко. Да се върне магията при този, който я е изпратил”.

За да се изчистите от магията, напълно се откажете от месо и алкохол в продължение на три седмици. Ритуалите на повтаряне на думите се правят през първите пет дни, но през останалото време трябва да продължите с отказа от алкохол и месо, за да подейства ритуалът както трябва.

Имам направена магия, какво да правя?

В продължение на три седмици веднъж дневно правете специални упражнения за дишане. Така ще унищожите негативната енергия и ще я върнете обратно на този, който ви я е изпратил. Седнете с изправен гръб, с ръце върху бедрата или отпуснати покрай тялото. Издишайте максимално въздуха си, задръжте дишането си за петнадесет секунди, след това вдишайте и повторете още четири пъти.

Ако сте вярващ човек, купете църковна свещ и докато я държите в дясната си ръка, направете с нея кръст пред гърдите си и прочетете молитвата „Отче наш”. Ако свещта пращи силно, това е знак, че магията все още действа върху вас.

За да се предпазите от следващ път, в който някой ще ви направи магия, купете парченце планински кристал и го носете близо до тялото си в продължение на една година. След това го заровете в саксия с пръст и го оставете шест месеца. След това го носете отново една година – това ще ви пази от негативна енергия.

Ако намерите направена магия, например вързоп с косми и/или игли, развалено яйце, вързопи със странна смес или нещо такова, не отваряйте в никакъв случай вързопа. Вземето го внимателно и отидете на течаща вода, най-добре река и го хвърлете в реката, срещу течението, изричайки думите: "Да се върне магията при този, който я е изпратил”.

И не забравяйте: Правенето на магии въздейства пряко върху нашата карма и всяко вмешателство в нечия чужда съдба, ще се стовари в по-късен момент с пълна сила върху създателя и поръчителя на магията.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
59
48
37
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (17)

Изпрати
Потребител#231728
Разваляне и разкриване на магия,гледане карти таро,восъколеене,уроки,талисмани,амулети,предпазване от негативна енергия,помощ при проклятие,защита от негативна енергия,страх-тел 0882 355 306 Шамана.
2
0
Анонимен
Анонимен
23.02.2019 15:33
Знае ли някой, добър гадател?
0
0
Анонимен
Анонимен
17.07.2019 00:05
Лелите на Азис
1
3
Нуршен мехмедова
Нуршен мехмедова
27.02.2016 17:37
Кажетеми как да разваля черна магия за Таздяла
26
5
Даниела
Даниела
13.10.2014 00:31
Истина ли е?искам да разбера защото имам предчуствие че бившата на моя приятел ни е направила магия тя си паса по тия неща напоследък много се караме с моя не бяхме както преди.кажете ми ще помогне ли?
0
7
Анабел
Анабел
13.06.2014 23:52
Това е истината.
12
1
firecat
firecat
13.09.2013 20:52
това горе са глупости, а на върлите христяни им пожелавам успех да махнат магията с вярата че само исус ше им помогне.както и да е ако някой има лошия късмет да му бъде направена магия може да си купи черен оникс (камък) или да се свърже с някой който има опит (който ви иска пари за това ви лъже) в развалянето на магии. предлагам помощ на скайп сашо4000 (с ес и хаш)
1
8
аз
аз
05.09.2013 13:25
Магии има от както свят светува......но глупостта и повърхностното потребителско мислене в хората не им позволява да осъзнаят че битието ни се управлява от " невидимият" свят. Ако развалянето на магия и деструктивна програма беше толкова просто че да се напише в статия щеше да е удобно и лесно. За съжаление нещата са доста по сложни и изискват човек да претижава определени качества и умения. За по сигурно отедете при доказал се маг или екстрасенс от който хората са доволни. Пак не е гаранция че точно на вас ще помогне но амо опитвате ще стигнете и до вашия човек..... Останалото е божа работа! Важно е човек да търси и да вярва. Но все пак всички си имаме собствен път ,който да извървим с усилие и постоянство.
9
1
десислава борисова
десислава борисова
02.08.2013 02:22
обиаснението е вярно,такае!факт!с едно утоцхнение:-докато не се сблъскаш с нещо,никога не разбираш за какво иде реч.с тези неща шега не бива.за планинскиа кристал не знаех.другото което е важно да се знае и направи разлика между магия и родово проклятие,защото са две различни грозни деяния,действащи с различна унищожителна сила.объркат ли се,става още по-страшно.
5
1