Сънища за бременни
Snovi o trudnoćiDreams About Pregnant Women

Сънища за бременни

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Сънища за бременни

Ако видите в съня си бременна жена, това предвещава стабилизиране на финансовото ви състояние. Ако жена сънува, че е бременна, очаква я страстна любов.

Ако жена в напреднала възраст сънува, че е бременна, това предвещава неприятности. Ако омъжена жена сънува, че е бременна, предстои сериозно скарване със съпруга.

Ако бременна сънува, че е бременна, това означава, че раждането ще мине много леко. Ако в съня си жена е бременна и знае кога ще роди, това означава, че трябва да очаква приятни промени в живота си. Съновидението не бива да я плаши. За нея ще настъпят добри дни. Нека се изпълни с добри емоции и приятни трепети. Най-хубавото предстои!

Ако освен това в съня си тя знае и пола на бъдещето дете, и то е момиче, това означава приятна изненада в скоро време, а ако то ще бъде момче, това предвещава много работа без особени успехи. Ще се занижат трудни дни.

Сънища за бременни

Когато жена сънува, че е бременна, това може да означава, че я очаква скорошно изпълнение на нейни стари планове. Ако имате някаква тайна, която се опитвате да скриете дори от близките си, бременната жена насън предвещава, че тайната ви скоро ще бъде разкрита.

Ако искате да разберете нещо важно, бременна жена в съня ви предвещава, че скоро ще откриете истината за това, което ви интересува.

Ако жена сънува, че е бременна, но не иска да задържи детето, това означава, че предстоят неприятности, за които няма да е подготвена.

Ако мъж сънува, че е бременна жена, това предвещава неприятности в реалния живот, той ще открие, че някой от приятелите му се опитва да му създаде проблеми.

Ако женен наскоро мъж види в съня си съпругата си бременна, това означава, че в най-скоро време тя наистина ще забременее и бременността ще мине много леко.

Ако сънувате много красива бременна жена, това предвещава сериозни финансови успехи, за които обаче ще ви се наложи доста да поработите. Ако бременната жена в съня ви е грозновата, това предвещава сериозни проблеми, свързани с работата.

Вижте още тълкувания на сънища!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
52
44
34
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Моника
Моника
05.10.2012 18:22
сънувах преди време майка си и баба си бременни :Д но мисля че нищо от това не стана и даже не помня ..беше отдавна
3
0
теодоркаа
теодоркаа
05.08.2012 11:29
аз съм на 14 и съм сънувала че съм бременна няколко пъти но нищо повече единственото нещо което знаех в съня си е съм бременна
0
0
te toa
te toa
21.07.2012 00:10
Аз съм на 15 години. Имам руса коса и сини очи. Аз нямам нос или уши и тялото ми е покрито с белези.
Нека ти кажа, че съм мъртъв?
Баща ми ме уби с кухненски нож през 2001 година.
Ако не публикувате това на 10 други страници или групи в следващите 15 минути, аз ще
се поява тази вечер до леглото си с кухненски нож, който ме уби, и аз
... ... ще те убия.
Няма значение на колко години сте - аз ще те убия.
Това е до вас, ако публикувате това отново или не, но това не е лъжа. Това е наистина!
Сега копирайте това и го поставете върху стените на 10 други страници
или групи.
Вашето време е пуснато. Това не е фалшиво
Ако копирате и поставите този на десет страници в следващите десет минути, Вие ще имате най-хубавият ден от живота ви утре.
Ако нарушите тази верига, ще видите малко мъртво момиче в стаята си тази вечер.
В 53 минути някой ще ти кажа колко те обича или Съжалявам или искам да изляза с те
2
5
Morena
Morena
02.06.2012 12:25
А какво означава ако сънуваш, че буташ детска количка, в която има дете?
0
0