Сънища за бившия
Snovi o bivšim ljubavimaDreams About the Ex

Сънища за бившия

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
уличен флирт

Всяка жена поне веднъж е сънувала бившия си съпруг или приятел. Първото, което хрумва на жената в този момент, е че може би това е подсещане, че е сбъркала, когато се е разделила с него.

Но когато сънувате бившия си, това означава просто, че вие вътрешно не можете да се разделите с него, все още изпитвате силни чувства и привързаност, макар да не ги признавате дори пред самите вас.

На подсъзнателно ниво вие все още сте привлечени от мисълта, че можете да бъдете щастливи заедно, дори да не го осъзнавате, дори да го мразите и да го презирате и да сте убедени, че не искате да го виждате.

Когато сънувате бившия си, това означава, че заради нещо не можете да го забравите. Ако в съня ви вие сте отново заедно и отношенията ви се развиват прекрасно, това означава, че най-после в реалния живот вие сте решили да се откажете от него и сърцето ви е отворено за нова връзка.

жена сънува

Ако сънувате, че го виждате да се разхожда, прегърнат с друга, това означава, че вътрешно все още не можете да простите неговата изневяра, дори тя да съществува само във вашата фантазия.

Когато сънувате първата си любов, това означава, че нещо в сегашния ви партньор ви дразни от много време, но не искате да признаете пред самите себе си, че вече е дошло време да се разделите завинаги.

Ако в съня ви бившият ви приятел или съпруг постоянно ви наблюдава или ви следи, това означава, че неговите чувства към вас не са угаснали, макар на вас да ви е абсолютно все едно какво става с него.

Ако в съня си се целувате с бившия си, това означава, че ви очакват горещи нови запознанства. Ако насън се карате с бившата си половинка, това означава, че ви очакват приятни събития.

Ако в съня ви бившият ви изглежда много зле и ви моли да му помогнете, това е знак, че вие все още искате да му отмъстите за нещо, което ви е причинил и не сте му го простили.

Видите ли самите себе си в съня си нещастни и бедни, а бившият ви не иска да ви помогне, това е знак, че се самосъжалявате след раздялата с него.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
56
46
36
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Димана Колева
Sanuvah che me otvleche i me zaplashi s ne beshe na sebe si i drogiran .pak nashmarkan i na ne me puskashe nakara da mi otkradnat chantata telefona vsichko uspiah da izbyaham varviah bosa podshti se pribrah u doma bez tèlefon o chanta bez neshtata kooto byah kupila za sqpruga mi i toi otnovo izlezna pred men i me sabudiha
0
0
Бамби
Бамби
19.05.2015 13:08
ако сънуваш бившото си гадже-радвай се в съновниците пише, че лайното е на пари ;)
36
1