Sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Значението да сънуваш земетресение

Значението да сънуваш земетресение

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k875
Значението да сънуваш земетресение

Ако сънувате земетресение, това предвещава лош късмет в работата ви, очакват ви сериозни неприятности и може дори да се стигне до смяна на работното място.

Ако в съня си вие самите сте в помещение, което е разтърсвано от земетресение, това е знак за провали на всички сделки, които сте се опитвали да подготвите през последно време.

Ако сте в сграда и виждате как съседната сграда се люлее от земетресение, а вашата е стабилна, това означава, че ще успеете да избегнете сериозни финансови неприятности.

Ако в съня си видите разрушени от земетресението къщи и напукана и дори разцепена земя, това означава, че скоро ще получите вест отдалече. Тя ще е свързана с материалното ви благополучие и най-вероятно ще бъде във ваша полза.

Ако по време на земетресението в съня ви вие успеете да се скриете на безопасно място, това означава, че скоро няма да можете да се издигнете в работата.

Ако сънувате, че бягате, за да се спасите от земетресение, това означава, че в реалния живот всичко, свързано с работа ви, е много объркано, но вие се опитвате да заблудите дори себе си.

Земетресение насън

Ако сънувате много хора, които се опитват да избягат от рушаща се сграда по време на земетресение, това означава, че някой от близките ви има сериозна нужда от вас.

Ако в съня ви земята се разцепва и поглъща цели сгради, но вие оцелявате и домът ви не е пострадал, това означава, че семейното ви щастие няма да бъде разрушено от неприятелите ви.

Ако сънувате земетресение в нощта срещу вторник, това е предупреждение за сериозни неприятности в работата.

Ако сънувате земетресение в нощта срещу четвъртък, това предвещава сериозен семеен скандал, който може би ще свърши с временна раздяла.

Ако сънувате земетресение в нощта срещу събота, това означава, че скоро ще понесете последиците от постъпка, за която вече сте забравили.

Ако сънувате земетресение в нощта срещу понеделник, ще получите неприятна новина от жена.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
58
411
37
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Phenomenom
Phenomenom
31.10.2015 11:48
Sq shte vi kaja neshto az.Za vseki chovek razlichniqt sun znachi razlichno neshto. Az sanuvah zametresenie i shte mi se sluchi neshto hubavo takache se shibaite v gaza s negatinite si umreli sunishta :)
11
0
$
$
22.01.2013 22:11
Първо сънувах как по новините дават за земетресението в Италия на 20 май - разрушените сгради, хората навънка, евакуации и тн., но след това сънувах земетресението от 22 май - пернишкото, сънувах, че ме тресе като лодка в бурно море, същите усещания като тогава (Е*ати дежавюто в сън ;д)
И тогава като се събудих, помислих че верно има земетресение ;дд
1
1
Вито
Вито
03.11.2012 10:58
Снощи сънувах земетресение .Неприятно беше и се уплаших и треперих !
5
1
Гори
Гори
07.09.2012 12:21
Аз сънувах , че съм на цвнтара в градчето ми и виждам с мойте приятели че пада комета на 22 септември и всички почваме да бягаме и минаваме по пряк път за към вкъщи и тога съня ми свърши....(сънувала съм го сигорно защото най-добрата ми притекла ми прати това и мляко съм се нплашила ) някой може ли да ми каже какво значи това ?!?
6
0
Странно
Странно
03.06.2012 12:27
Аз сънувах,че съм в началното си училище,изведнъж почва да се тресе,да се накланя,всички се хващаме за чиновете,които не помръдват,а обикновено нали при наклон,те трябва да се "пързалят" по пода....Също видях как се отчупва част от училището...Изведнъж се озовах на стълбите,на които имаше огромна дупка и нямаше как да се мине...Продължаваше да се тресе,но вече от паника се събудих...
5
0
аз
аз
01.06.2012 07:30
в тълкованието на съновника пише едно, а тук - друго!
6
0