Sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Какво значи, ако сънуваш кости

Какво значи, ако сънуваш кости

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k875
Кости и скелет насън

Ако видите собствената си кост насън, стърчаща от счупена ръка или от крака ви, това е знак, че ще ви се случи сериозна неприятност или ви чака раздяла с близък човек.

Сън, в който вие сте отслабнали така, че костите ви прозират през кожата, предвещава, че няма лесно да се отървете от капаните, които враговете ви залагат. Още на другия ден помислете добре кой може да ви мисли лошото и се опитайте да предотвратите атаката му.

Ако видите купчина кости в съня си, това предвещава дълги месеци бедност. Скелети на земята ако сънувате, ще пострадате от интриги на ваши близки.

Ако гризете кост в съня си, ще се наложи да се справяте с бедността известно време. Ако прекрачвате през купчина кости, това означава, че благополучно ще излезете от неприятностите.

Меса

Костите символизират вашия вътрешен свят, вашата духовна същност, която ви оказва подкрепа в изпитанията. Ако нещо не е наред с костите в съня ви, това предвещава неприятности и прелом в живота, но не за добро.

Ако видите в съня си много голям кокал, това означава, че пред вас ще възникне много сериозно препятствие, с което няма да успеете да се справите.

Ако в съня си закопавате кости в земята, това предрича дълъг период на самота. За да не се случи това, в деня след като сте сънували този сън, намерете кост на мъртво животно, обвийте я с вълнен конец и я закопайте.

Ако сънувате рибешки кости, чакат ви неприятности. Ако виждате в съня си кости, по които има месо, това означава, че постепенно ще се съвземете от финансовата дупка, в която сте изпаднали, и парите отново ще се върнат при вас.

Ако сънувате човешки кости, очаквайте скоро да получите непредвидено наследство. Ако насън ви болят костите, това означава, че може би имате проблеми с костната система в реалния живот. Ако чупите кости в съня си, ще изгубите скъп приятел.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
54
44
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
-Поли.!.!.
-Поли.!.!.
25.03.2014 18:57
Аз бях сънувала скоро и на една моя приятелка почина нейният свако, а нейният свако е полицаят убит в Лясковец.
0
0
ВАЯ
ВАЯ
08.11.2013 15:14
СЪНУВАНАТА СЧУПЕНА КОСТ вещае болест, злополука, фрактура в реалния живот
0
0