Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Истината за предишния ви живот

Истината за предишния ви живот

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k874
Истината за предишния ви живот
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Почти всеки човек има странното усещане, че е живял някога преди. Това често личи при запознанства с нови хора, с които имате чувството, че се познавате от векове. Също така се проявява и когато започнете нова работа или се увлечете от ново хоби и изведнъж откриете, че без предварителна подготовка сте изключителни перфекционисти в новата сфера.

Това важи и за изучаването на езици – ако някой език ви се удава прекалено лесно, това означава само едно – че преди много, много години сте били част от културата на този народ.

Има много знаци, които напомнят за миналите животи. И въпреки че някои хора ги намират за смешни, има много доказателства за това, че животът на душата не свършва със смъртта на физическото тяло. Тя дори може да си избере ново тяло, в което да се завърне след време.

Малките деца си спомнят невероятни подробности от предишните си прераждания, но обикновено родителите им казват, че са сънували или са си въобразили нещо и така постепенно те забравят всичко.

Истината за предишния ви живот

Децата, които от малки могат да се справят блестящо със свиренето на музикални инструменти или да усвояват чужд език със светкавична скорост, са свързани все още с миналия си живот. Тогава те са можели да правят точно това със същата лекота, тъй като са положили много години усилия, за да се научат да свирят или да говорят на чужд език.

Децата нямат нужда от излишно внимание с измислени истории за предишния си живот, затова на тях може да се вярва най-много. Всеки от възрастните може да се подложи на регресивна хипноза, за да разбере какъв е бил в предишните си животи.

Често това може да обясни защо се страхувате от нещо, което няма как да ви е изплашило, например остри предмети или вода. Това е част от миналото ви прераждане. Но регресивната хипноза има своите минуси. Може да се получи така, че ако не сте при абсолютно доказан специалист, да не можете да се ориентирате при завръщането си кое е част от миналия ви живот, и кое – от сегашния. Това може да доведе само до неприятности.

Друг начин за откриване на подробности от предишния ви живот е да записвате всеки свой сън. Така постепенно ще можете да откриете истината за придишните си прераждания, всяко от които е оставило някаква следа в подсъзнанието ви. Ако не записвате сънищата си, вие ги забравяте и няма как да се ориентирате.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
56
413
36
23
10
Дай твоята оценка:

Коментари (15)

Изпрати
без име
без име
01.01.2015 23:12
Аз пък обичам сащ франция и швеция каква съм била ,а английския и особено шведския много ми се отдават и сякаш съм познавала лейн стейли (музиканта)
2
1
БЕЗ ИМЕ
БЕЗ ИМЕ
12.08.2014 23:02
Аз не мога да си обясня как и от къде научих английски , сякаш винаги съм го знаел.Ето че един ден съдбата ме доведе в Англия и когато вървя по улицата някак всичко ми се струва познато дори хората които виждам по улиците ми се струва че съм ги виждал някъде, все се чудех от къде имам това чувство дали не съм живял тук и преди...Освен това, спомням си като бях много малък имах чувството че не съм човек а извън земен дори веднъж казах на родителите ми за това но те се изсмяха а аз се почувствах много засрамен. Но те тогава не си дадоха сметка че на тази възраст на която бях не си спомням точно каква, нямаше дори как да знам за концепцията за извън земни. Колко странно е всичкото това, винаги съм имал чувството че има нещо нередно , нещо което е пред очите на всички ни но не го виждаме.От както се помня все ми се струва че нищо от света не е реално и че живеем в някаква пълна заблуда.А СЕГА И ТАЗИ СТАТИЯ КОЯТО СЪБУЖДА В МЕН ВСИЧКИ ОНЕЗИ ЧУВСТВА СЯКАШ ДЪЛБОКО ПОТИСНАТИ В МЕН.
16
2
ЛУДИЯ
ЛУДИЯ
28.07.2015 02:09
Имате сериозна нужда да посетите психиатър!
8
12
8
8
20.07.2014 18:49
Като малка сънувах една сграда и скоро я видях в телевизията.Във Виена се намира.Ужасяваща е.Сънувах,че имаше хора около мене и аз бях с кафява коса до раменете.Това беше един от първите сънища,които някога съм сънувала.Може да съм била на 2-3 годинки...
7
2
8
8
20.07.2014 18:45
Аз цял живот мразя залези.Сърцето ми става на топка и ми се плаче
8
1
асдасд
асдасд
26.06.2014 20:35
Бях малка и сънувах че съм американски войник поне по униформата мисля че е американска беше някаква пустиня имаше някаква битка и изведнъж ме простреляха. Това чувство не го бях изживявала до тогава не болеше просто не можех да дишам след това прегърнах някаква жена която предполагам че ми е била жена или приятелка, в което няма логика жена насред пустинята с войници, и след това се събудих запъхтяна и зачервена.
2
0
Д.
Д.
03.05.2014 14:15
Преди половин година сънувах, че ме изяжда тигрица или лъвица в Африка, но не е било много отдавана защото имаше коли и т. н. Два месеца по- късно ми предложиха работа в столицата Конго и когато отидох там всичко изглеждаше точно като в съня ми- направо брутално! Там се запознах с едно момиче, което ми направи супер силно впечатление още от пръв поглед на силна и горда личност. Може би знаете, че там повечето хора са много бедни. Аз бях отседнала в един луксозен хотел, изолиран и охраняван с въоръжена охрана, и момичето работеше там като чистачка. Почти не съм комуникирала с нея, но някак си станахме приятелки. Преди да си тръгна и подарих едни мои златни обеци, които имах за спомен от дядо си, когото много обичам и почитам. Мисля, че момичето беше лъвицата, която ме е изяла в предишния живот и по този начин аз премахнах негативната й карма, като и простих за това, че ме е убила / изяла / :) и натрупах за себе си положителна карма. Страхотно, нали! Работата ми е свързана с много пътувания, чудя се къде ли ще ме отведе съдбата следващия път...
10
0
Маркизата
Маркизата
19.04.2014 22:19
Аз съм била Маркиза и то вдовица ^,^ Била съм Маркиза или в Испания или в Рим :)
3
0
онаниста
онаниста
17.04.2014 19:17
Ми аз като обичам чекиите в предишния живот къв съм бил
5
4
Маркизата
Маркизата
19.04.2014 22:16
ммм или някой от агите в харема или си бил ... ммм ддз ;D
5
1