Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Как да се предпазим от зложелатели

Как да се предпазим от зложелатели

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k874
Как да се предпазим от зложелатели
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

За да не се налага да се преборвате с неприятности, които са предизвикани от зложелатели, по-добре е да се защитите от тях. Важното е да се предпазите с многослойна защита. Запомнете, че с всяка степен на защитата се обвивате като в предпазна ризница. Но дори да пропуснете някоя от степените, пак ще сте сериозно защитени.

Първата степен е да купите една малка и една голяма икона с вашия светец-покровител. Окачете голямата в спалнята над главата си, а малката носете в чанта или дори в джоба си. Така тя винаги ще бъде с вас, за да ви предпазва.

Започвайте деня си с увереността, че никой не може да успее да ви причини зло. Кажете това три пъти, докато се гледате в огледалото.

Дори да не сте религиозни, прекръстете се три пъти, преди да излезете от дома си.

Всяка сутрин изпивайте една глътка светена вода. Достатъчно е веднъж да донесете в дома си малко светена вода и да доливате в нея обикновена вода, тя ще се осветява.

Когато говорите с някого, който ви говори прекалено лоши или пък прекалено хубави неща, кръстосайте зад гърба си два от пръстите на едната си ръка. Това предпазва най-вече от урочасване.

Поддържайте винаги в дома си три клончета трепетлика в глинено гърненце. В кухнята закачете плитка от пет глави чесън.

Ако на гости ви дойде не много близък човек, незабелязано пуснете в джоба му или хвърлете лекичко по него едно зрънце мак. Трябва да имате шепа макови зрънца, които да държите в глинен съд в спалнята си.

Всяка вечер задължително се къпете, за препоръчване е да има някакъв боров аромат в банята – във вид на ароматични свещи, сапун или соли за вана.

Ако някой човек ви обижда, представете си го като малко насекомо, което не е в състояние да ви причини абсолютно никакво зло.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
57
47
36
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
баба яга
баба яга
05.03.2014 01:05
И какво трябва през цялото време да си представям и бух в некой стълб.По- добре полети и не мисли за долните, а те нека си представят.
2
0
Morena
Morena
20.05.2012 23:16
Преди да излезете навън може да си представите, че сте обвити в пашкул от бяла и ярка светлина, в една книга четох, че бялата светлина осигурява безопасност и защита.
Останалите...

Розова светлина - тя е подходяща , когато си имате работа с негативно настроен човек, погълнат от личните си проблеми. Розовото облива всеки наш събеседник с енергията на любовта и същевременно я насочва навътре, към Вас. Нищо не може да проникне през този розов щит, освен мисли и енергии, изпълнени с любов.

Изумрудено - зелена светлина - вижте или почувствайте как тази светлина Ви обгръща, когато искате да възстановите равновесието на физическото си тяло. То ще я поеме, ако има необходимост от лечебна енергия.

Виолетова светлина - представете си, че сте обвити в кралско пурпурно, то ще повиши духовните Ви честоти, ще Ви помогне да се издигнете над проблемите си и да установите връзка с най-висшите нива на Божествените измерения. Освен това виолетовата светлина отблъсква всички нискочестотни енергии.

Светлина в цветовете на дъгата - вижте или почувствайте, че сте загърнати в наметало на ивици в цветовете на дъгата. Така ще повишите способностите си да лекувате енергийно себе си или другите.

Ако предпочитате, можете да се защитите с няколко слоя светлина в различни цветове, за да се възползвате от благоприятното въздействие на всеки от тях. Също така бихте могли да използвате светлинния щит за предпазване на Вашите близки, жилището, автомобила, за града, в който живеете, държавата и целия свят. Техниката е същата: представяйте си хората, предметите, местата или географските области, обвити в лечебна светлина.
5
0