Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Какво да правим, ако ни урочасат

Какво да правим, ако ни урочасат

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k874
Какво да правим, ако ни урочасат
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Всеки човек може да ви урочаса – от завист, от ревност, от омраза и от други негативни чувства. При това урочасването може да бъде напълно непреднамерено.

Това може да се случи дори когато някой човек крещи във ваше присъствие или ви се кара, това е един от начините, по който родителите, без да искат, урочасват понякога децата си. Най-силното урочасване понякога се постига, ако се крещи в гърба на човека и особено на дете.

Можете да разберете, че някой ви е урочасал, ако без причина се изморявате много лесно, чувствате се изтощени, настроението ви се променя рязко, раздразнителни сте, трудно спите, нямате желание за нищо.

При децата се проявява в заекване и тикове. Началото на урочасването се усеща по това, че внезапно без никаква причина ви става лошо.

Можете да премахнете урочасването. Ако е урочасано дете, родителите могат да му помогнат по няколко начина. Майката трябва да избърше лицето на детето с вътрешната част на подгъва на полата, роклята или халата си. Друг начин е да се покрие детето с любимата рокля или пола на майката за половин минута.

Ако е урочасан възрастен, той може да премахне урочасването, като си представи как около него се въртят кръгови потоци от енергия. Те се движат от стъпалата нагоре по тялото по посока обратна на часовниковата стрелка и завършват над главата. По този начин се освобождавате от негативната енергия.

Друг начин е да се разходите край море или река и да й прелеете мислено негативната си енергия. Задължително е всяка вечер да взимате душ, за да отмиете негативната енергия, събрана през деня.

Ако урочасването е направено преднамерено, от някой, който практикува черна магия, признаците са като при неволното урочасване, но доста по-изразени.

Лесно се диагностицира урочасването с помощта на близък човек, който трябва да сложи върху главата ви чаша с вода и да излее в нея 100 грама разтопен восък. Ако сте урочасани, восъкът ще се навие на възли. Ако не сте, той ще легне гладко. Достатъчно е два пъти да повторите процедурата и восъкът ще е гладък – тоест урочасването ще е премахнато.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
513
411
35
24
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Потребител#241161
ubiite edin sosal
0
0
46885368
46885368
12.06.2015 20:32
Еднa моя съученичкa ме гледa и очите и отивaт нaгоре и нaпрaви еднa обиколкa с очите
Кaто я хвaнa и aз я урaчaсaм тя ще види
Цял ден ме боли глaвaтa зaрaди нея
Простaчкa скaпaнa
Егa пaдне и се пребие и догодинa дa не е в нaшият клaс...
Простaчкa.....Скaпaнячкa.....
5
5
Anonymous
Anonymous
13.07.2013 13:06
От майка ми знам един много ефикасен начин. При положение, че усетите, че сте урочасан, отидете до мивката, пуснете водата, намокрете ръката си и след това измийте челото си като джиите ръка от долу нагоре (т.е. от веждите към окосмената част на главата), това се прави три пъти, като при всеки един път се повтаря следното - "Каквото има нагоре да излиза", после отново мокрите дланта си и този път (отново три пъти) измийте челото си, но от едното към другото слепоочие (т.е. отляво надясно), пак се прави три пъти, но този път думите са различни - "Лук в очите, чушки в устата". Лично на мен всеки път много ми помага! :)
18
1
Мардж
Мардж
01.07.2013 15:00
Има ли смисъл от това? Да го направя ли?
1
0
Viki
Viki
18.05.2012 22:32
Восък продават бабите, които продават мед по пазарите. Восъкът е на парчета и трябва да се разтопи предварително, но восъколеенето се прави от професионалисти, а не от случайни хора.
3
3
berta
berta
18.05.2012 10:58
искам да благодаря за този съвет и да попитам колко вода трябва да има и откъде да купя восък
2
1