Сънища за котки

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Сънища за котки

Котките, заедно с кучетата, са сред най-предпочитаните домашни любимци. Те са наши другари от хиляди години, а освен това са и чести герои на сънищата ни. Какво означава да сънуваме котка? Продължете да четете, за да разтълкувате сънищата за котки!

Сънищата за котки не са случайни, в древен Египет те са били тълкувани като желания на боговете. Ако се опитвате да изгоните насън котка от помещение, очаквайте близки хора да ви излъжат.

Ако насън ви нападне котка, а вие се опитвате да я изгоните, очаквайте събития, които ще променят съдбата ви. Ако не успявате да изгоните котката, а продължавате да се борите с нея, това е знак, че може скоро да се разболеете.

Ако сънувате святкащи котешки очи или котка с настръхнала козина, това означава, че трябва да сте по-добри с роднините си, тъй като ви очакват големи сблъсъци с тях и може би дори ще се скарате завинаги.

Ако в съня си виждате две котки, които се бият, това същъ е знак за голямо скарване, но с човек извън семейството. Ако насън ви одраска котка, това означава, че ще имате проблеми в работата.

Ако биете котка в съня си, очаква ви голяма опасност. Ако убиете котка насън, трябва да сте много предпазливи, тъй като ви очаква смъртна опасност.

Сънувате ли мръсна, кална котка, най-вероятно ще получите в скоро време много неприятни новини. Обадете се на най-близките си, за да сте сигурни, че всичко е наред с тях.

Котка в съня

Ако чуете мяукане насън, това е знак, че напоследък около вас има много злонамерени хора. Ако държите котка в ръцете си насън, то това е знак, че ще се забъркате в нещо, което ще ви донесе неприятности.

Бялата котка насън предвещава богатство. Ако видите котка, която се бие със змия насън, очаква ви сериозна борба, свързана с работата ви, трябва да вложите всичките си сили, за да излезете победител от сблъсъка. Ако сънувате змия, която удушава котенца, това е знак, че ще победите враговете си.

Ако сънувате котенца, които си играят, очакват ви дребни неприятности. Ако котенцата в съня ви са слабички и много мръсни, ще се забъркате в големи неприятности.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
58
46
32
24
10
Дай твоята оценка:

Коментари (14)

Изпрати
ако сънуваш котки
ако сънуваш котки
23.06.2015 22:58
аз сънувах че една черно бяла котка се качва на 3-тия етаж на 1 блок кадето живея.аз я взех и изведнъж моята котка дойде накрая всичко изчезна и се събудих. какво ли означава това ☺☺☺ ♥♥♥ ♣♣♣ ◘◘◘
0
0
Пламен
Пламен
06.10.2014 21:43
Снощи сънувах странен сън и цял ден ми е в главата,мисля само за него или за частта която си спомням най-добре!

Лежа си на леглото и изведнъж се събуждам от нещо изправям се и гледам спя на вода,нещо като басейн с формата на легло но дълбок,водата е чиста и прозрачна на дъното седи една бяла котка която ме гледаше малко злобно и изведнъж ми се нахвърли изскочи от дъното и ми се хвърли аз се отдръпнах рязко и тогава се събудих!Преди това пак я сънувах тази бяла котка ама не си спомням какво се случи помня само това.
12
1
Мариана
Мариана
25.09.2014 08:42
Сънувах голям бял котарак, който се гушкаше в мен. Надявам се тълкуванието за богатство да се сбъдне!
10
1
Гошко
Гошко
21.09.2014 09:58
Мари, ако само я галиш, което е чисто мое мнение, означава, че храниш някакви надежди, но.... мисля, че ме разбра.
1
0
Румпелщилскин
Румпелщилскин
19.06.2014 21:41
Грешно драги не талкувате правилно сънищата попринцип каквото и да сънуваш се талкува какво точно означава това за теб
1
0
ева
ева
20.04.2014 13:20
Какво означава да сънуваш ,че котката ми скача към прозореца ,пада и се размазва.
7
2
георги
георги
11.03.2014 22:17
санувах че намирам изгубената ми котка да се изпича пред входа на аптека която е гущнах щарена е-вече 3 месеца несме заедно-а бехме заедно цели 5 години--какво означаша това -ще я намеря ли???
7
0
Мари
Мари
24.01.2014 15:58
А какво означава,ако сънуваш котка,която галиш,но не държиш?
9
1