Има ли бяла магия за любов

Има ли бяла магия за любов
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Същността на бялата магия е да използва мистичната сила на елементите от Вселената, но без да причинява вреда на хората, върху които е приложена. По принцип нейното предназначение да лекува, да защитава, да благославя, както и да помага на мечтите ни да се сбъднат. Бялата магия най-често се използва за да се предпази тялото и душата от отрицателната енергия и за да се "отвори" пътя към успеха и любовта. Тя ни зарежда с положителна енергия и ни помага да фокусираме нашите желания в правилната посока.

Важно е да се знае, че практикуващите този вид магия трябва да се стремят да избягват всякакви негативни и разрушителни мисли. Те трябва да бъдат изпълнени с добри чувства и нагласата им като цяло да е положителна, защото само тогава заклинанията ще имат желаното въздействие.

Ако сте решили да се възползвате от възможностите на бялата любовна магия, трябва да сте наясно, че сама по себе си любовта е най-мощната магия. С помощта на някои техники вие можете единствено да подобрите шансовете си по-добра комуникация с обекта на вашата любов, а също и да помогнете на вашите чувства да се избистрят, за да поемат правилната посока към изграждане на една щастлива и хармонична любовна връзка.

Да предположим, че сте привлечени от някого, но не сте в състояние да изразите чувствата си. Има голямо разнообразие от ритуали, които може да изпълните, но преди това трябва да сте напълно уверени в собствените си чувства.

В никакъв случай не предприемайте тази стъпка, ако не сте напълно уверени, че искате да постигнете трайни и сериозни отношения, защото може да нараните сериозно чувствата на отсрещната страна, а това е в пълно противоречие с принципите на бялата магия. Помнете, че пренебрегването на тези принципи може да доведе до сериозни щети и за двете страни.

Една съвсем лесно изпълнима бяла магия за любов е, например да си изберете подходящ предмет, до който обектът на вашата любов се е докосвал и да си представите, че този предмет е силен магнит, който привлича чувствата на избраника или избраницата към вас.

Усамотете се на място, където няма да ви обезпокоят и съсредоточете мислите си върху обекта на вашето любовно желание. В продължение на няколко минути мислете за него, без да отклонявате мислите си в друга посока. Нека образът му/й изпълва цялото ви съзнание. След това си представете, че предметът, който държите е магнит с огромна сила, който притегля и съединява вашите две души в едно цяло. При изпълнението на ритуала бъдете напълно уверени във въздействието, което оказвате върху въпросната личност. Повтаряйте тази техника всеки ден и резултатът няма да закъснее.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
516
411
310
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
ioana
ioana
08.12.2014 23:20
Единственият предмет до който моят любим се е докоснал е една моя блуза и от тогава мина доста време има ли някакво значение
14
2
Онзи
Онзи
05.07.2013 11:16
И как се разваля такова нещо?
5
0
Владислав Ц.
Владислав Ц.
04.05.2013 00:22
Много ми е любопитно, защо си мислите, че на всяка цена магиите се връщат, като гледам има много хора, на които им се плаща, за да правят магии,и то често- черни магии...пък са си здрави и прави и нищо им няма- това са врачки, магьосници, ходжи и т.н. ...Те цял живот се занимават с магии, пък не им се връща, като гледам.
10
0
Мария.K
Мария.K
22.03.2013 02:27
Защо съдите толкова драстично кое е морално и кое не е нормално след като тази тема не ви допада какво въобще търсите тук и чете-те.Всеки който е стигнал до тук да търси вариант и в любовната магия значи има причина "ако можеш помогни ако не можеш не пречи" са казали хората.Всеки най добре знае какво има в душата си и каква болка таи.Аз също прибегнах до тази вид любов та дори и да е с магия защото сърцето ми е свито от болка,очите затворени от сълзи всеки ден.. които не е изпитал тази болка той не знае нищо.Не искам и не пожелавам на никой да изпита това чувство.Благодаря ви
28
2
Потребител#200786
И аз бих направила любовна магия, стига да знам човека, който може да я направи. Някой ако познава такъв човек, моля да ми каже
2
0
Кари
Кари
14.06.2015 14:40
сега и аз намирам този сайт, наистина е така, който не е изпитал да не можеш да спиш, да не можеш да се храниш, да усещаш тежест в сърцето и да не можеш да станеш от леглото, камо ли да свършиш нещо полезно не може да съди. Особено пък като се обичат двама души и има някакви пречки, прибягваш до всичко !!!
9
0
мими
мими
01.02.2014 14:25
напълно те подкрепям и разбирам....
14
2
sisa
sisa
23.10.2012 10:00
това е безумие ,това са болни мозъци дето се занимават с подобни неща
3
6
Someone
Someone
17.10.2012 11:39
Потресена съм от тази безумна статия!! "Бялата магия не причинявала вреда на хората, върху които е приложена" - безумие!!! Не само че причинява вреда, ами може и да ги съсипе!!! Няма бяла и черна магия!!Магията си е магия и може да убие човек!!! Незнаете какво причинявате на човека до себе си по този начин и искам да Ви кажа, че ако направите бяла магия ще се върне и на Вас, и Вие ще страдате!! За мен само болен мозък би причинил на друг човек това, но повярвайте ми всичко се връща и ще си платите много скъпо ако направите на някого каквато и да била магия!!
3
3
Ники
Ники
31.03.2014 15:21
Бяла магия да ти се върне,означава,че и ти ще изпиташ това,което изпитва избраника на твоите чувства,а това е любовта. Черна магия да се върне означава лошо прераждане,до тогава,когато рода на омагьосания не се изчисти,а това са 9 прераждания. За това и човек,не трябва да прибягва до черни магии!
2
0
ваня
ваня
01.02.2014 14:26
тук много бъркаш
1
3
Satania
Satania
14.09.2012 14:27
Няма бяла, черна, сива и т.н. магия. Има просто магия. Все едно какви средства се използват, и каква енергия се влага, винаги има енергийно въздействие от един обект на друг. От наша страна може да си мислим, че е положително, но за отсрещната страна да се окаже, че не е. Освен това ефекта на "бумеранга" винаги е налице.
3
1
ани
ани
01.02.2014 14:27
няма такова нещо ! не сте запознати-не говорете глупости !
4
1
аззз
аззз
27.08.2012 19:50
аааа може ли с снимкаа на телефона защото той не е пипал нищоо мое моляяяя кажете ми
5
0