Какъв съм бил в предишен живот
Who Was I in a Past Life?
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Какъв съм бил в предишен живот

Какъв съм бил в предишен живот

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
763190
Какъв съм бил в предишен живот

Няма човек на този свят, който да не се е замислял има ли прераждане и какъв е бил в предишния си живот. Живеем в материален свят, с който сме свързани и от който сме зависими. Трябва обаче да настроим съзнанието си да бъде чувствително към вибрациите на нематериалния свят, да разкрием тайните свързани с кармата и преражданията. За да успее човек да разбере какъв е бил в предишния си живот трябва редовно да се тренира съзнанието и да се медитира.

Ако се свържем в медиум или астролог, то те най-вероятно ще успеят да ни кажат какви сме били в предишния си живот, но много по-вълнуващо би било човек сам да открие миналите си животи.

Всеки човек има въображение и може да представя различни картини. Механизмът за връщане в минали съществувания не е сложен, но трябва концентрация и силна воля.

Първото, което трябва да направите е да си осигурите подходящи външни условия, като тишина и абсолютно усамотение.

Започнете да медитирате като постепенно отпускате всички части на своето тяло. Дишайте ритмично.

Плавно се връщайте назад във времето, като си спомняте какво сте правили миналата седмица, на последния си рожден ден, припомнете си отминали и важни събития. Връщайте се постепенно и в хронологичен ред, за да се ориентирате по-добре в миналото. В един момент ще успеете да се върнете до своето раждане и преди това, защото появата ни на бял свят и всички други съществувания е съхранена дълбоко в подсъзнанието и човек само трябва да успее да достигне до там.

Възможност да разберете какви сте били в предишен живот е и хипнозата. Нейната цел, както и целта на медитацията е достигане до подсъзнанието, което функционира на по-дълбоко ниво спрямо нивото на нормалните човешки възприятия. Именно подсъзнанието пази всичко от всяко едно време.

На много хора е трудно да си обяснят преражданията и това е съвсем логично. Много религиозни учения се занимават с този въпрос, но пълна яснота все още няма. Нормално е да сме склонни да вярваме, че има минали животи, защото на всеки човек се е случвало да се окаже в много позната ситуация, сякаш е бил тук и преди.

Християнството отрича прераждането, но много религиозни течения го приемат за свой водещ принцип. Такива са индуизмът и будизмът. В тях прераждането се счита за основна част от действителността. В Кабала непрекъснато се споменава за съществуването на прераждането.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
530
424
315
212
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Атанас
Атанас
05.04.2015 21:40
Аз например по интересен начин разбирам какъв съм бил-с годините! На 15, но все повече започвам да се опознавам.
1
1
астра
астра
26.12.2014 06:17
Разбира се че има и животи и преражданиия аз имам две регресии и съм доволна много е интересно
1
0
Ина
Ина
30.12.2014 20:56
как го разбра това?
1
1
мейлин
мейлин
18.10.2014 22:57
абе
1
2
nqkoi si tam..
nqkoi si tam..
10.10.2014 00:12
хмм да доста е интересно.
1
1
Ванеса
Ванеса
27.06.2014 15:38
Драги това не ви ли кара да се замислите и да се поинтересувате малко повече а за тези които не вярват просто да не четат
5
0
Monny Monsterr
Monny Monsterr
27.01.2014 20:48
Аз лично вярвам в прераждането и би ми било много интересно да разбера каква съм била в предишните си животи. Но честно казано, малко ме е страх. Може да видя нещо, което няма да ми хареса. Статията е интересна, а за онези които не вярват, изобщо да не четат. Същото се отнася и за простите коментари, които слагате. Ако искате да изразите мнение, дори и отрицателно, направете го с думи, които опровергават написаното, а не да пишете нецензурни и меко казано просташки изречения.
29
0
Прост, та Дрънка!
Прост, та Дрънка!
14.08.2013 22:35
Да-а-а, с медитация може да се върнете до момента на раждането си, та даже и преди това! Само дето не знам дали ще ви е кеф да гледате чепа на тати отблизо... И НЯМА религиозни учения, а вярвания! Науката се базира на факти. Още никой не се е върнал от горе, та да каже и докаже кво е! Чугунени кратуни!
1
24
Георги
Георги
01.05.2014 01:33
Е то ти личи и манталитета и акъла ти от името което си избрал :)
22
0
мишо
мишо
24.12.2012 11:28
Тези, които са чели Едгар Кейси,Рудолф Щайнер, Блаватска и не на последно място Петър Дънов, сигурно са стигнали до извода, че прераждане на душата има. Кейси по време на хипноза разпитва и насочва човека към това, за което е програмиран. А хипнотизираният сам разказва за минали животи.Според мен това е целта на космическият експеримент за усъвършенстването на човека чрез душата.
28
1
Aven
Aven
01.05.2014 01:03
Да добавя и д-р Джон Нютон :)
Хубав коментар Мишо!
10
0